promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sínekre hajtott az apa a fiával, a következmények elképesztőek voltak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Átlagos napnak ígérkezett az a kedves, csendes délelőtt, amikor egy gondos édesapa éppen a Kresz vizsga megszerzésére fuvarozta a fiát. Az események azonban váratlan fordultot vettek.

Feltételezhetjük, hogy mint minden ilyen szituációban, a kocsiban utazás közben a vezetés, a kresz, a szabályok betartásának a fontossága volt a téma. Valószínűleg, édesapa lévén néhány hasznos tanácsot is megosztott a fiával, hogy pontosan mire figyeljen, ez adja igazán a helyzet komikumát:

Ugyanis az édesapa, egy vasúti átkelőhelyen szeretett volna keresztülhajtani az autójával. A sikertelenség pontos okát nem tudhatjuk (ahogy azt sem, hogy valójában milyen beszélgetés zajlott le közte és a fia között) azt azonban igen, hogy mi lett a végeredmény.

Sikeresen ráhajtott a sínekre, tehát irányba volt az áthaladáshoz, azonban az autót hirtelen keresztbe fordította, így az autó párhuzamosan állt a sínekkel.

Ezután még egy jó 10 métert hajtott is így, amikor szegény nem tudott már továbbhajtani.

Éppen esett, ez befolyásolhatta a látási viszonyokat, azonban teljes magyarázattal el sem szolgálhat. A vonatok 2 órán át nem tudtak közlekedni, volt járat, ami összesen 235 perces csúszásba került, összegezve pedig ez a kis manőver nagyjából 1000 ember vonatkozlekedését érintette.

A sofőr ellen még sosem indult eljárás, azonban a mostani kihágás miatt pénzbüntetésre számíthat, méghozzá a közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség és közérdekű üzem működésének gondatlan megzavarásának vétsége a két vádpont.

Itt pedig láthatjátok az esetről készült, eredeti fényképet, hát mit ne mondjunk, valóban szorult szituációban volt szegény fickó:

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az biztos, hogy késés megmagyarázására ennyire jól dokumentált és frappáns megoldás még nem született. Reméljük a srácnak sikerült a vizsga és esetleg pár kérdést átismételt az apukájával is.

Mi mással is búcsúzhatnánk, minthogy mindenkinek eseménytelen, békés, biztonságos vezetést kívánunk!

Amennyiben nektek is van hasonló megdöbbentő közúti felvételetek, akkor azt küldjétek el nekünk az info@promotions.hu címre, mi pedig megírjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás