promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp csúcsbombázó lányát szupervékony alsóneműben fotózták, nincs menekvés, ezt a képet látni kell
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lily-Rose Depp elképesztően bulis hangulatába volt, amikor a fotó készült róla.

Ma ünnepli 60. születésnapját a színészkirály, Johnny Depp, akinek elképesztő filmek kötődnek a nevéhez, ő a világ egyik legismertebb szépfiúja, a Karib-tenger kalózai, az Ollókezű Edwárd vagy éppen a Charlie és a csokigyár sztárja, illetve persze itt van még a Rumnapló vagy éppen a ganzókirály által írt mestermű, a Félelem és reszkestés Las Vegasban. Johnny Deppet felköszöntötte ezen a jeles napon a lánya, Lily-Rose Depp is, akiről az elmúlt napokban nagyon sokat cikkeztek az újságok, elsősorban pedig arról, hogy az HBO új sorozatában, Az idolban nagyon pikáns jelenetei vannak.

A dráma sorozat a nagysikerű Eufória című széria rendezőjéne új alkotása, amelyben a vagány kivetkőzés ismét fókuszban van.

Lily-Rose Depp a filmben egy igazi dvíát játszik, akiről pokáns fotók kerülnek ki az internetre, és a digitális világ bizony megintcsak bebizonyítja, hogy nagyon élenjár a fura fotók, megbotránkoztató jelenetek terjesztésében. Percek alatt történik minden, szinte nem is tud cselekedni az, akit valamiféle atrocitás ér. A sorozatban a legelején azt láthatjuk, ahogy a lány PR-csapata küzd azért, hogy megmentse a helyzetet, hoyg hosszú távon ne égjen rá a kikerült kép az énekesnőre, és így a karrierje se legyen veszélyben.

A sorozat amúgy kapott hideget és meleget, miközben a legtöbben elismerik, hogy a látványvilág szemetgyönyörködtető.

Lily Rose-ról amúgy érdemes tudni, hogy sosem volt szégyellős, így ez a szerep is meglehetősen testhezállónak tűnik neki, hiszen, aki felmegy az Instagram-oldalára, igazán pikáns képekkel találja szembe magát. Nem is kell sokat visszagörgetni, és a gyönyörű színésznőről igazán gyönyörű képeket láthatunk. Az első etapban a zsupervékony alsóneműért majd lapoznotok kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás