promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt kapott Johnny Depp – Mindennek vége?
Borítókép:  Johnny Depp / DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp karrierje szinte teljesen tönkrement, mióta elvesztette a nagy port kavaró „feleségverő” pert, és most újabb csapás érte őt, amiből már nem biztos, hogy fel tud állni.

Johnny Depp és Amber Heard válása hatalmas botrányba fulladt, ugyanis a színésznő szerint A Karib-tenger kalózai-széria sztárja erőszakos volt vele, ráadásul folyamatosan ivott és drogozott. Később kiderült, hogy az igazság jóval árnyaltabb ennél, ugyanis a csupán áldozatként tetszelgő Amber Heard is bántalmazta a színészt, hazudozott és egyáltalán nem félt a következményektől, hiszen egy telefonfelvétel alapján azt mondta Johnny Deppnek, hogy:

„Úgyse hinnének neked, mivel férfi vagy!”

Johnny Depp karrierje ennek hatására teljesen megfeneklett (míg Amber Heard ezzel szemben folyamatosan kapta az ajánlatokat), a The Sun nevű újság még „feleségverő”-nek is nevezte őt. A világsztár jogi útra terelte a dolgot, de a felhalmozott bizonyítékok ellenére a bíróság nem neki adott igazat – ebből pedig az lett, hogy még a Legendás állatok-szériából is kirúgták Johnny Deppet.

Johnny Depp ügyvédje rögtön benyújtott egy fellebbezést, amit most visszadobott a brit bíróság, mivel szerintük „teljes és igazságos” volt az ügy előző kivizsgálása.

Ez hatalmas csapás a színésznek, amiből nem biztos, hogy fel tud állni, de még reménykedhet abban, hogy a jövő áprilisban esedékes amerikai ügye jól végződik, ugyanis ott jóval nagyobb a tét:

Johnny Depp 70 millió dollárra perelte Amber Heardöt rágalmazásért és becsületsértésért, így ha azt megnyeri, valószínűleg megszűnnek az anyagi gondjai, és talán Hollywood is újra a kegyeibe fogadja őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás