promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Deppet kirakták a Legendás állatok folytatásaiból
Borítókép:  Grindelwald szerepében Johnny Depp / via hdqealls.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt jelentett be Johnny Depp, ugyanis a stúdió többé nem akarja, hogy szerepeljen a Harry Potter világában játszódó Legendás állatok-szériában.

A 2016-os válásuk idején Amber Heard azzal vádolta meg Johnny Deppet, hogy a házasságuk alatt szinte folyamatosan bántalmazta őt, de azóta kiderült, hogy nem ennyire egyszerű az igazság, ugyanis állítólag pont, hogy a fiatal színésznő volt az, aki többször is megütötte a világsztárt. Ez az ügy negatív hatást gyakorolt Johnny Depp pályafutására, ezért jogi útra terelte a dolgot, de végül elvesztette a pert.

Most Johnny Depp egy nyílt levélben közölte a rajongókkal, hogy nem adja fel a harcot, viszont a Warner Bros. sajnos arra kérte őt, hogy ne térjen vissza a J. K. Rowling által írt Legendás állatok-filmek következő részeiben Grindelwaldként, a színész pedig elfogadta a döntést, így többé nem fog szerepelni a világsiker szériában – és még azt sem tudni, hogy ki fogja váltani őt, illete mi lesz így a produkcióval.

Ez persze nagyon kiakasztotta a rajongókat, hiszen Johnny Depp remek alakítást nyújtott főgonoszként, és még jó párszor fel kellett volna tűnnie a szerepben. Ráadásul ebben a helyzetben is sokan kiállnak mellette, és nevetségesnek tartják, hogy az igazság végleges tisztázása előtt „kirúgták” a hírességet, pedig ő volt a sorozat egyik húzóneve.

Hasonló események zajlottak le A Karib-tenger kalózai folytatásánál is, és ezért nem láthatjuk többé Jack Sparrow-ként Johnny Deppet, szóval ezek alapján az exfelesége vádjai miatt tényleg zátonyra futott a karrierje – de még nincs vége a történetnek, hiszen Amerikában folytatódik a per, bár ezeket a károkat már nehéz lesz helyrehozni.

Itt lehet megtekinteni Johnny Depp üzenetét, amiben megköszöni mindenkinek a támogatást, és a hűséget:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás