promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A felesége is ott lehetett az RTL sztárjával, aki állítólag éjszakai pillangókkal hentergett egy bulin
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre több minden derül ki a botrányról, de a népszerű énekes mindent tagad.

Ahogyan a lapunk is beszámolt róla, állítólag felvételek keringenek a Redditen arról, hogy egy nagyon híres hazai zenész éjszakai pillangók társaságában töltötte az éjszakát egy vidéki fellépése után. A híresség arcát nem látjuk, de a hangját hallhatjuk a felvételen. Rengeteg felhasználó le is mentette már ezeket, ha esetleg eltűnnének.

Az RTL sztárját hivatalosan sehol sem nevezték meg, és félrevezető híresztelésnek senki sem akart teret adni, de több zárt Facebook csoportban is sejteni vélik, hogy melyik hírességről van szó.

A Bors felkereste a hazai zenészt, aki mindent tagadott. A lap a telefonhíváskor tájékoztatta az RTL sztárját, hogy mi látható a felvételen, de a celeb csak ennyit válaszolt:

„Az nem lehet,  nem lehet... Ilyen biztos, hogy nem történt”

- mondta a botrányba keveredett előadó, majd gyorsan ki is nyomta a hívást.

A bulvármagazin úgy tudja, hogy a hírességet zsarolják is több pikáns videóval. Jelenleg 30 millió forintot követelnek tőle, vagy ezek is nyilvánosságra kerülnek. Mindenhol arról pletykálnak, hogy összesen három ilyen felvétel került nyilvánosságra, közülük az egyiken csak egyedül látható a családapa, a másik kettőn viszont éjszakai pillangók társaságában.

A botrány közben elkezdett tovább mélyülni. A Bors arról számolt be az egyik kommentelő teóriája alapján, hogy a hazai énekes felesége talán megengedte, hogy a családapa félreléphessen, de akár még ott is lehetett azon a partin a kéjlakban.

„Szerintem simán lehet, hogy a felesége tudott mindenről, de ahogy elnéztem ezeket a felvételeket, akár benne is lehetett a buliba. Nem lepődnék meg, ha ez egy páros szórakozás lenne. Sok házasságban csinálják, nincs ezen mit szégyellni. Csak most, hogy nyilvánosságra kerültek a felvételek, jó lenne, ha vállalnák a dolgokat”

- idézte a lap az egyik hozzászólót, aki tehát látta is a nyilvánosságra került kompromittáló felvételeket.

A sztori eddig csak pletykákon alapul, de mi van, ha tényleg van több felvétel arról a kínos kéjlakos estéről? A zsarolók talán elérhetik, hogy az RTL sztárjáról 30 millió forintot gomboljanak le.

Nem csak a hazai, de a külföldi zenészek is túléltek már néhány botrányt, és meglátjuk, hogy ennek mi lesz a vége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás