promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örömlányokkal hancúrozhatott a családos hazai zenész, óriási botrány van kirobbanóban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felvételek keringenek az interneten arról, hogy örömlányok társaságában töltötte az éjszakát egy hazai zenész, akinek ráadásul felesége van.

Gigantikus botrány van kirobbanóban, mivel állítólag felvételek keringenek a Redditen arról, hogy egy nagyon híres hazai zenész örömlányok társaságában töltötte az éjszakát egy kéjlakban. Azért is kelthet nagy felháborodást az ügy, mert a hírességnek nem csak felesége, de gyerekei is vannak.

Az előadó elvileg egy vidéki fellépése után tett egy kis kitérőt. Azt volt a veszte, hogy az orgiának otthont adó hely be volt teljesen kamerázva.

A Bors egyik informátora szerint az énekest elkezdték zsarolni, ráadásul nem kis pénzt húzhatnak ki a zsebéből.

„A videót az egyik lánytól szerezte meg két fiatalember, akik bosszút esküdtek ellene, mivel a hölgy nem viszonozta a szerelmüket. Időközben viszont a zenészt is megzsarolták további felvételekkel... Tudtommal 30 milliót követelnek tőle”

- állítja a lap hírszerzője.

Ettől függetlenül a felvételek már elkezdtek terjedni valahogyan az interneten. Ahogy fent említettük, először a Redditen tűntek fel. A felöltő trükkös volt, mivel a hazai énekes arcát nem mutatja meg, de a hangját hallhatjuk.

A pletykák szerint egy olyan előadóról van szó, aki az RTL képernyőjén is feltűnt. A Nagy Bulvárcsoportban már meg is nevezte az egyik kommentelő. Félrevezető híreszteléseket persze nem szeretnénk terjeszteni, szóval aki kíváncsi a névre, az lépjen be a csoportba.

Összesen három ilyen felvétel került nyilvánosságra, közülük az egyiken csak egyedül látható a családapa, a másik kettőn viszont lányok társaságában. Ez persze ettől függetlenül még nem bizonyít semmit.

Nagy kérdés, hogy ebből mekkora botrány robbanhat ki a jövőben. Esetleg az előadó esetleg megretten további pikáns felvételektől, és kifizeti a 30 millió forintot?

A lenti videóban közben olyan zenészeket láthattok, akik nem valami kényes bakival, hanem szabályosan a színpadon tették tönkre a karrierjüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás