promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Rella borsodi villantása közepette a 15 centisre esküszik
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az éppen hétvégi pihenését töltő Rubint Rella elárulta, hogy a megfelelő életmód és mennyiség mellett minden belefér.

Az egész ország egyik leghíresebb és leghirhedtebb nagynéni-unokahúg párosa Rubintéké. Az ifjú, és még csak 26 esztendős Rella nagyon sok mindenben méltó utódja idolként tisztelt és szeretett nénikéjének, Rékának. Mint ismert, utóbbi a nagy Schobert Norbert felesége, akivel együtt építették fel azt az egészség birodalmat, amely azóta is hatalmas lehetőséget biztosít számukra mind a megélhetésre, mind a tudatos életmód fontosságának hangsúlyozására. Rella pedig szintén egészen fiatalon már a testmozgás rögös, de céltudatos ösvényére lépett. 

Rella internetes influenszerként rengeteg hasznos tanáccsal és tippel látja el a követőit, ezáltal elérve azt, hogy minél többen lehessenek egészségesek. A hölgyemény ráadásul nem a levegőbe beszél, ugyanis komoly végzettségekkel rendelkezik a nem csak a testformálás fizikális területén. A személyi edzőként is első osztályú tréner egészen döbbenetes módon a táplálkozástudomány területén, illetve élelmiszerménökként is megállná, megállja a helyét a nagyvilágban. Tehát, amikor a lassan egy éve házas Rella szakértőként elemez egy-egy általa bemutatott ételt vagy fogást, azt bizony ő a lehető legszakértőibb szemmel teszi. Korábban így nyilatkozott ezzel kapcsolatban a Blikknek.

„Úgy vettem észre, hogy azok szoktak a kelleténél többet enni, akik egyébként extrém módon megvonják maguktól a finom falatokat a mindennapokban. Pedig erre nem lenne szükség. Rendszeres testmozgás mellett mindent ehetünk mértékkel. Ha ez egy kis kalács húsvétkor, akkor azzal sincs probléma, megfelelő mennyiségben minden belefér, de érdemes sok zöldséget fogyasztani, az jót tesz a szervezetnek.”

- mondta húsvét környékén, Rubit kisasszony.

Továbbá, ha már a házasságát emlegettük. Rella tavaly ment férjhez régi szerelméhez, Novothny Somához. A hamarosan 29 éves focista korábban megfordult az Újpestben, míg manapság a Vasas játékosa. Sőt, játszott már Cipruson, Dél-Koreában, Németországban, Belgiumban és Olaszországban is. Utóbbi országban egészen pontosan a legendás Napoliban. Az elmúlt években Soma a hírek szerint rengeteg segítséget kapott feleségétől a sportolóhoz méltó életmód, és tökéletes testmozgás tekintetében. 

A magyar bajnokság az elmúlt hétvégén véget ért, így a házaspár ezt a hétvégét Miskolcon tölti egy kis wellness pihenéssel:

Rella egy promóció kedvéért beszámolt róla, hogy az ilyen és ekkora kincseket szereti igazán az egyik áruházban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás