promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka Disney hercegnőnek öltözött, Rella domborulatai pedig sosem voltak még ilyen kerekdedek
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rella olyan forróságra készül, hogy máris kívánatos fagyival szórakoztatja rajongóit. 

A héten már felbukkant honlapunkon Rubint Réka. A veterán fitneszdíva ugyanis az előző hétvégén roppant elfoglalt volt, talán még a szokásosnál is. Ugyanis vasárnapi, békéscsabai fellépését megelőzően egy romantikus esküvőre/bababulira volt hivatalos. Persze Réka nem egyedül látogatott el Vasvári Vivien lakodalmára, hiszen természetesen vele tartott férje, Schobert Norbert is. Bár a házaspár cégeire és birodalmára manapság rájár a rúd (pontosabban a NAV), de ez nem tartotta vissza attól a két egészég-gurut, hogy jól érezzék magukat. 

Réka ezen a héten a Miss Influencer versenyre volt hivatalos, és nem mint meghívott vendég. Hősnőnk egyenesen felelősségteljes feladatot látott el, a megmérettetés zsüritagjaként. És bizony Vasvári Vivien esküvőjéhez hasonlatosan ismét roppat szemrevaló teremtésként pózolt a kamerák és fényképkezőgépek kereszttüzében. Állítólag többen is megjegyezték, hogy a szépészeti bevatkozásoktól sem visszariadó Réka bizonya legtöbb versenyzőnél is mutatósabb volt. Egyes vélemények szerint úgy festett az üzletasszonyként is remekelő hölgyemény, mint egy Disney hercegnő. Valahogy nincs is kedvünk vitatkozni ezzel a megállapítással. beszéljenek helyettünk a képek és a videó!

Érdekesség, de Réka jó hírű, és szintén a tömegsportban munkálkodó unokahúga, Rubint Rella továbbra is jó formában van. A még mindig csak 25 éves asszony évek óta stabiil párkapcsolatban él párjával, a Novothny Somával. Mostanság bizony sok szüksége is van a focistának Rella támogatására, lévén csapata, a Vasas nemrég kiesett a magyar bajnokságból. Igaz, a szépség számára egyelőre saját karrierje a legfontosabb. Ugyanis míg rendre versenyeken is megmutatja magát és tehetségét, közben kiszolgálja mind a rajongótáborát, mind a szponzorait. 

Rella egyébként szeret a követői kedvében járni, ugyanis a néha már-már egészen illetlen és pajzán képek megosztásán túl nagyon extra anyagokat is készít.

Legutóbb éppen megmutatta, hogy miként készít finom, de egészséges fagyit, szinte pillanatok alatt. Persze a hívei azonnal megrohanták kérdéseikkel, gratuláló üzeneteikkel. Egy nő, aki ételt tesz az asztalra, és még döbbenetesen szép is? Főnyeremény!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás