promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bombatestű Exatlon-lányok: kinek van a legjobb bikiniformája?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vadító képeken az Exatlon Hungary lányai. De melyikük bikiniformája a legjobb?

Továbbra sincs információ arról, hogy mikor térhet vissza az Exatlon Hungary. A TV2 sport-realityjét nagyon sokan szerették, az eddigi négy évad nézettsége stabilan jó volt, mindegyik szezonban kiváló verseny-, és hobbisportolók szerepeltek.

Most, hogy elindult a strand- és bikiniszezon, az Exatlonos lányok is fürdőruhára vetkőztek, és több fotót is közzétettek a közösségi oldalaikon.

Mi most ezekből raktunk össze egy kis válogatást, és a képek alatti szavazásban eldönthetitek, hogy melyiküknek van a legjobb bikiniformája.

Gelencsér Tímeát gyakran láthatjuk a TV2-n, legutóbb a Dancing with the Stars online háttérműsorának riportere volt. Timi annak idején még versenyzőként szerepelt az Exatlonban, majd pálya melletti riporterként tért vissza a második, illetve a harmadik évadban. A csinos televíziós jelenleg boldog párkapcsolatban él, és még mindig nagyon odafigyel arra, hogy formában tartsa magát.

Nem is olyan régen ő is megnyitotta a bikiniszezont, narancssárga fürdőruhában feküdt ki a napra, így aztán megcsodálhatjuk fantasztikusan kimunkált, kockás hasát is.

Benedek Réka a Kihívók csapatát erősítette a 3. évadban. A fáradhatatlan és kalandvágyó exatlonistának a művészi torna volt az első sportág, amibe beleszeretett. Réka bár a kockás hasára a legbüszkébb, kétség sem fér hozzá, hogy az összes lány közül neki voltak az egyik legformásabb keblei.

Török Lívia szintén az Exatlon Hungary 3. évadának egyik Kihívója volt, és nem mellesleg az egyik legcsinosabb versenyző a műsor magyar verziójának történetében. Török Lívi box edzőként dolgozik, mellette pedig nagyon sokat utazik, járja a világot kedvesével, és ezekről a vakációzásokról gyakran posztol képeket. Lívi szemmel láthatóan büszke a bikiniformájára, nem szégyelli megmutatni magát a követőinek.

Szabó Franciska mostanában Sheena Bathory néven pankrátorkodik, de azelőtt cselgáncs-bajnokként mutatkozott be az Exatlonban. Sérülése miatt nem tudott eljutni a döntős mezőnyig, de sokan nagyon megkedvelték a szókimondó, kigyúrt nőt, aki elég sok villantós posztot rak ki a közösségi oldalára.

Kocsis Lilit egy szerény, de kemény versenyzőnek ismerték meg a nézők. Vele kapcsolatban volt egy kis kavarodás a műsor során, ugyanis kézsérülése miatt hetekre a kispadra került, de aztán volt egy adás, amikor teljesen épnek és egészségesnek látszott; vagyis hozzá fűződik az Exatlon történetének egyik legnagyobb botránya.

Az egykori bajnok nemrég egy frissítő itallal pózolt a medence szélén.

Pap Dorci az All Star-évadban is szerepelt az Exatlon Hungary-ben. Bár egyik évadában sem győzött, a TV2 szárnyai alá vette a nyíregyházi sportolót, és azóta is képernyőn van. A Dancing with the Stars után a Zsákbamacskában kapott munkát, nemrég pedig alaposan lejáratta magát a Szerencsekerék-ben. Sokak szerint az Exatlonos lányok közül Dorcinak vannak a legszebb formái, amiket meg is mutatott az egyik posztjában.

Te mit gondolsz? Melyik Exatlon-lánynak van a legjobb és legszebb bikiniformája?

Alább te is tudsz szavazni Gelencsér Tímeára, Benedek Rékára, Török Líviára, Pap Dorcira, Szabó Franciskára, és Kocsis Lilire!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás