promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Büntetésből erényövet tettem a pasimra, három nap múlva már a falat kaparta a kanosságtól
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon szerelmes vagyok a pasimba, de van egy rossz szokása, ami a kapcsolatunk eleje óta idegesít. Megfogadtam, hogyha még egyszer rajtakapom, akkor úgy megleckéztetem, hogy soha többé eszébe se jusson semmi rosszaság. Csak velem.

Tudniillik a kedvesem egyszerűen nem bír viselkedni, ha meglát egy csinos nőt és szemérmetlenül végigméri, akkor is, ha épp ott állok mellette. Tudom, hogy nem csalna meg és mindez csak fantázia, mégis rém cikinek érzem, főleg, hogy sokszor a megbámult lány is észreveszi a stírölést és még illegeti is magát neki.

Többször szóbahoztam, megmondtam, hogy még egy ilyen és engem elfelejthet. Tudtam, hogy ez nem lesz elég visszatartó erő, hiszen nem direkt csinálja, így már előre készültem egy nagyobb horderejű, visszatartó eszközzel, amit nem sokkal korábban egy szexshopban vásároltam.

A kicsike bevetése nem is váratott magára sokáig. Épp vacsoráztunk az egyik kedvenc helyünkön, amikor egy a 23 körüli pincérlány letette elénk a vacsorát és a szerelmem szemei éppen csak be nem estek a lány mellei közé, majd még utána is fordult. Mikor visszanézett, hirtelem rámmeredt és ijedten szabadkozni kezdett:

,,Ne haragudj, Dia, szerelmem, bocsánat, tudom mit mondtál én..."

,,Gyere menjünk haza."

,,De Dia..."

,,Elment az étvágyam, menjünk."

Mikor hazaértünk leültetett a kanapéra és ismét mentegetőzni akart, de átvettem a szót.

,,Vedd le a nadrágodat."

Zavartan ült, nem értette mit akarok.

,,Vedd le a nadrágodat, most."

Mondtam higgadtan, mire engedelmeskedett. Én a hálóba sétáltam és kihoztam a csodafegyverem. Leültem mellé és közénk tettem.

,,Drágám, ez itt egy erényöv. Két választásod van: vagy felteszem rád és egy hétig magadon hagyod, vagy engem nem látsz többet."

Látta, hogy komolyan beszélek, komolyan is gondoltam. Bólintott, majd feltettem rá. Ezután levetkőztem, az ölébe ültem és olyan forrón csókoltam és harapdáltam a fülét, a nyakát és a mellkasát, ahogyan régen nem. Kérlelve nyögött, leígérte a csillagokat is, de aznap aznap este csak nekem járt a csúcs.

Másnap ugyanez ismétlődött. Harisnyakötőben vártam, naccharisnyával és semmi más nem volt rajtam. Szinte sírva jött oda hozzám és nekem ismét csodálatos estém volt. Harmadik nap virággal érkezett és egész nap üzenetekkel bombázott, melyben kérlelt, hogy vegyük le, jó lesz, mindent megígér, de hajthatatlan voltam.

Egy szexi köntösben vártam, a kanapén ülve szétnyitott lábakkal, miközben épp magamat izgattam.

,,Már vártalak drágám... befejeznéd kérlek, amit elkezdtem magamnak?"

Azt mondta még soha nem érzett ilyen, szinte felrobban az alteste, egész nap merevedése van, nem lehetek ilyen kegyetlen, muszáj megkönyörülnöm.

Azonban kitartottam és minden egyes este ez volt a műsor, ameddig el nem telt az egy hét. Sosem volt még ennyi orgazmusom ennyi idő alatt. Minden nap új és változatos módokon elégítettem ki magam vele. Majd letelt az egy hét és levettem az övet, majd viszonoztam (volna) a fantasztikus heti teljesítményét, de szinte bele se kezdtem már végzett és megkönnyebbültem sóhajtozott. Aztán azért összeszedte magát még három menetre.

A tervem bevált: a probléma, ami a kapcsolatunk kezdete óta feszültséget okozott teljesen eltűnt az életünkből és a kedvesem már csak rám néz csillogó és vágyakozó szemekkel, mert pontosan tudja, elég egy elkanadozott tekintet és pokoli egy hét vár rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás