promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A friss házas Vasvári Vivi elszólta magát, kikotyogta a hálószobatitkait
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Reméljük, hogy a szőke bombázó a második férjét még meg tudta lepni a hálószobatitkaival.

Ahogyan az elmúlt időszakban már honlapunk is említést tett, a Viasat 3 korábbi kedvenc luxusfelesége, Vasvári Vivien ismét megházasodott. A 32 esztendős szépség új férje Bodnár Zsigmond lett. A páros alig két hete mondta ki a boldogító igent egy roppant nagyköltségvetésű esküvőn, amely olyannyira nagyszabású volt, hogy igazából egy kettő az egyben eseménnyé evolválódott. Ugyanis fényes külsőségek között került bejelentésre a páros első közös gyermekének neme is. Az egykori tehetséges sportoló ismét kisfiút hord a szíve alatt.

Mint ismert, Vivinek van már két gyermeke. Kislánya, Ariana egy, a nagyközönség számára ismeretlen orosz férfitól született, míg kisfia apukája Szegedi Ferenc. A legendás hírű Fecsó és szerelme egykor az Egyesült Államokig utazott, hogy születhessen meg szerelmük gyümölcse, Szegedi Edward Ferenc. Vivi később beismerte, hogy nem csak az amerikai állampolgárság miatt, hanem az angol eredetű név jogszerű bejegyzéséért is döntöttek így párjával.

Vivien és Fecsó kapcsolata megjárta a csúcsot és a poklot is a televíziónézők számára is, lévén szinte tényszerűen láthattunk bele a mindennapjaikba, köszönhetően az olyan műsoroknak, mint a Feleségek luxuskivitelben. Aztán együtt további realitykben szerepeltek több és kevesebb sikerrel, majd egy durva válás után végleg búcsút mondtak egymástól. A házasság megromlásához több dolog vezethetett, pontos magyarázat nincs. Az egykori futóbajnok Vivi mindenesetre korábban arról nyilatkozott, hogy igen erőteljes szexuális életet élnek Fecsóval, magyarán ez aligha lehetett az ék szerelmükben.

"Egy ideális kapcsolat elengedhetetlen része a szex. Egyfelől egészséges fizikailag és mentálisan is, másrészről mi sem természetesebb kifejezése a vonzalomnak és a szerelemnek. Fecsóval napi szinten élünk nemi életet, és nagyon fontos, hogy ennyi idő után is ugyanúgy izzik a levegő köztünk, mint először. Sokan panaszkodnak nekem, hogy elfárad a viszonyuk, főleg, amikor gyerekeik lesznek. Azt gondolom, elengedhetetlen, hogy anyaként is nők maradjunk. Személy szerint törekszem arra, hogy a hétköznapok sodrásában is szexi, kívánatos nőt lásson bennem a férjem. Kellenek közös programok, ahol szépen felöltözhetünk, kisminkelhetjük magunkat, és persze a viselkedésünkben is meg kell mutatni a nőiességünket. Egy szexi fehérnemű, egy izgalmas ötlet az ágyban, vagy egy randevú azon a helyen, ahol először találkoztunk, mind-mind segíthet abban, hogy megerősítsük a kapcsolatunkat és a vonzalmunkat"

- idézte pár évvel ezelőtt Vivit, a life.hu.

A legújabb Vasvári Vivi fényképeket elnézve most is látjuk a tüzességet a tekintetében, így pedig csak kitartást tudunk kívánni Zsigmondnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás