promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa totálisan átlátszó ruhája alól kikandikál a bugyija is, így jelent meg egy esküvőn a ragyogó napfényben
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rendkívül gyönyörű énekesnő ruhakölteménye láttán elfogynak a szavak.

Dua Lipa a világ egyik legfelkapottabb énekesnője, akinek koncertjeire szinte azonnal telt ház van bárhol a világon, a gyönyörű énekesnő órák alatt képes úgy alakítani egy koncertet, hogy minden jegy elkeljen. Nagyon sok hír járja amúgy körülötte, de az elmúlt napokban egy nagy titka már lelepleződött, hiszen megmutatta az új párját, és ez az a hír, amely kapcsán a világ azonnal felfigyel minden neszre, hiszen nagyon sok rajongót érdekel, hogy ki tudja meghódítani a hírességek szívét.

Nagyon érdekes ez abból a szempontból is, hogy megtudhatjuk, milyen férfi az esetük a sztároknak.

Nos, Dua Lipa nem titkolja tovább, a Cannes-i filmfesztiválon új párjával jelent meg, méghozzá kézenfogva, hogy ne is kelljen találgatniuk az újságoknak, hogy milyen kapcsolat fűzi össze őket partnerével. Dua Lipa amúgy teljesen megújulva lépett a kifutóra, nemcsak a ruhája, de minden viselete nagy változáson ment át. Dua Lipa amúgy Romain Gavras, görög származású francia rendezővel jelent meg közösen, így pedig minden kétséget kizáróan beigazolódott, hogy nem Jack Harlow rapperrel jött össze, mint arról korábban több pletyka is terjengett már az online térben.

És hogy mégis milyen ruhát viselt a csinos énekesnő? Nagyon sokan már a filmfesztivál előtt is értesülhettek erről, hiszen az Instagram-oldalára felkerült egy kép a merészen kivágott ruhakölteményről, amely bizony nagyon sokat láttat a gyönyörű énekesnő idomaiból is. Nagyon merész viselet, de mégis elegáns és konzervatív.

De megesett az, nem is oylan régen, hogy Dua Lipa ennél jobban beválallós ruhában jelent meg, méghozzá Franciaországban egy esküvőn, a ruha szinte teljesen átlátszó volt, a a napsütésben pedig elképesztő látványt nyújtott a díva bevonulása:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás