promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa bugyija a szemünk láttára bújik ki a szoknyája alól, miközben minden szem rá szegeződik
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő lesifelvétel került elő a koncertjéről a csodálatos énekesnőnek.

Dua Lipa a világ egyik legsimertebb énekesnője, a elgtöbb fesztiválon őt mondják a fesztiválozók a topfellépőnek, Magyarországon is hihetetlen közönséget tud megmozgatni. A csodálatos hangú énekesnő azonban nemcsak az énekhangjával, hanem a csodálatos koreográfiáival is felhívja magára rajongók fiygelmét a koncerteken. És általában igen bevállalós ruhadarabokat választ magának, amellyel megdobogtatja a férfiszíveket is.

Dua Lipa élete ha nem is nyitott könyv, de az Isntagram-oldala alapján nagyon sok törtéentet lehet elmesélni róla, felhőtlen bulikról és a partikról si, amelyeken részt vesz. És annak ellenére, hogy nagyon pikáns fotók is felkerülnek a közösségi oldalára, bizony a szerelmi életéről mindig csak nagyon keveset csepegtet a nyilvánosság elé. Ám még korábban kiszivárogtak pletykák, hogy ki lehet a rejtélyes kiválasztottja. Pedig sokáig ő is a szinglik népes táborának tagja volt.

Olyna pletykák járnak, hogy a 25. életévébe lépő Jack Harlow lehet a titokzatos férfi Dua Lipa életében, és az egész sztori állítólag a rajongásból indult, a rapper pedig írt egy dalt, ami a Dua Lipa névre hallgat, azóta pedig már több rendezvényen is együtt jelentek meg.

A lenyűgöző Dua Lipáról amúgy a npokban ez a videó került fel a YouTube-ra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás