promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiborultak a kommentelők a hisztérikus menyasszonyon, lehetetlen elvárásaival előre kiakasztotta a násznépet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy fiatal lány robbantotta fel a TikTok kommentszekcióját, aki őszinte videóban osztotta meg az elvárásait arról, hogy mit lehet és mit tilos csinálni majd az ő nagy napján. Szerintetek igaza van?

Nem véletlenül került be a közvéleménybe a totál begőzölt menyasszonyokra, hogy menyasszörny. A stressz és a nagy remények, amiket ehhez a naphoz fűzünk, a tökéletességre való törekvés és az, hogy minden rendbe menjen, sok lánynak túl sok és egyszerűen összeroppannak ennek a súlya alatt.

Rengeteg videó és beszámoló látott már napvilágot ilyen esetekről, azonban fontos, hogy ilyenkor igyekezzünk empatikusan és együttérzően állni a helyzethez, vagy egyszerűen ne menjünk el az esküvőre, ha teljesíthetetlennek tartjuk a feltételeket.

Mindenesetre kommentelők ezrei jelezték, hogy ilyen elvárások mellett ők semmiképpen sem lennének hajlandóak megjelenni.

A videóban szereplő hölgy kitér arra, hogy bár nagyon szereti és aranyosnak tartja a gyerekeket, azonban semmiképpen sem szeretné, hogy valaki kisgyerekkel érkezzen. Továbbá em szeretne nagy bejelentéseket, terhességet, eljegyzést, előléptetést, hiszen ez a nap róla szól. Szeretné, ha a vendégei csinosan, elegánsan, az esemény jellegéhez illő ruházatban jelennének meg, ellenkező esetben átöltözteti őket. A belépés csak meghívóval lehetséges, számára ismeretlen embereket nem akar vendégül látni, tehát a szokásos plusz egy fő esetében szóba sem jöhet az esküvő így is igen magasra rúgó költségei miatt.

De lássuk ezt az illetékes tolmácsolásában:

A slussz poén, ha valakinek nem esett volna le, akkor a videó elején hallható: a lánynak még kilátásban sincs az esküvő, tehát teljesen fiktív az egész szervezési folyamat.

Mindazonáltal az esküvő két ember elképzelését kell tükröznie, na hagyjuk, hogy bárkinek a véleménye is befolyásoljon. Ünnepeljünk úgy, ahogy az nekünk a legjobb, akinek pedig ez nem tetszik, az otthon marad.

Nektek mi a véleményetek? Sok az elvárás, vagy reális kéréseknek tartjátok ezeket? Voltatok már hasonló esküvőn, ismertek ilyen menyasszonyt? Ha igen, nyugodtan írjátok meg az info@promotions.hu címre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás