promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Annyira meghatódott egy menyasszony az esküvőn, hogy meghalt szívrohamban
Borítókép:  Simon Potter / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Túl szép volt a szertartás, és a menyasszony szíve már nem bírta ezt a rengeteg boldogságot.

Az indiai Orisza államban járunk, ahol nagyon rossz vége lett egy napnak, ami gyönyörűen indult. Alapból sokkoló, amikor egy mennyasszonya a saját esküvője napján hal meg, de még inkább feldolgozhatatlan, hogy semmi rossz nem történt.

Egy indiai esküvő eleve nagyon különbözik a miénktől. Nagy a tömeg, mert valóban mindenkit meghívnak, ezer ember alatt alig van szertartás, és amíg nálunk egy nap alatt zavarják le az egészet, ott van olyan rendezvénysorozat, ami akár egy hétig is tart.

Az indiai esküvők több részén csak a szűk kör van jelen. Ilyen az is, amikor a mennyasszony elbúcsúzik a családjától. Ilyenkor a pár egymás oldalán hagyja el a szülő házat, ami valóban megható pillanat.

Gupteswari Sahoo nem is bírta féken tartani a könnyeit, és erős zokogásba kezdett, majd összeesett. A család először csak azt hitte, hogy a lány elájult, de akárhogy próbálták, nem tudták felébreszteni.

Gyorsan kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. A halál oka: heves sírás által kiváltott szívroham.

A sírás elvileg aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, amely nyugtató hatást gyakorol az agyra, de itt már erősen túlcsordultak az érzelmek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás