promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a baj, Horváth Éva kórházba került egy távoli országban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva Balin nyaral a családjával, de már nem bírta tovább a szenvedést.

Magyarország korábbi talán legnépszerűbb címlaplánya már hosszú évek óta boldog és békés családi életet él szerető férjével ,Gáborral, és gyermekeikkel, Kristóffal és Alexszel. Horváth Éváék korábban már kiköltöztek egyszer Balira, ám végül hazatértek. Azonban a veterán fotómodell számára a párján kívül még mindig ez az Indonéziában található sziget az igaz szerelem. Éva már többször is elárulta, hogy testi és lelki feltöltődést jelent számára, ha Balira látogathat. Sőt, a korábbi szépségkirálynő már tervezi is az idei őszi rendezvényét, amelyre szintén a híres nyaraló szigeten fog sor kerülni. Szerencsére a novemberi jóga táborig még lesz is ideje felgyógyulni.

Ugyanis, ahogy arról a saját Instagram csatornáján beszámolt, komoly egészségi probléma miatt kellett kórházba vonulnia a minap Balin. Ugyan elsőre azt hihetnénk, hogy valami álbalhéról van szó, a jelek szerint igenis egy talán még komolyabb bajt előzött meg a korábban műsorvezetőként is próbálkozó díva. Éva elárulta, hogy minden bizodalmát összeszedve látogatott el az egyik közeli kis ellátó-központba:

"Az elmúlt napokban picit kevesebb fotót töltöttem fel, ennek megvan az oka. Látjátok a szemeimet… Először az egyik durrant be, akkor azt gondoltam, lehet, hogy belement a por. Utána a másik szemem durrant be, így nézett ki reggelre. Úgyhogy most itt vagyok egy ilyen kis helyi kórházkában, hogy valamit kezdjenek velem, mert már gyakorlatilag vezetni alig tudok, hiszen nem látok ki a kis csíkszememen, a kis lyukon. Hát, kiderül, hogy mit mondanak… Kicsit vörös, kicsit be van puffadva, látjátok? Imádom én is."

- szemelvényezte az Instagram-sztorijában közétett felvételt a 24.hu cikke

A 44 esztendős Horváth Éva egyébként a saját posztjai szerint hamarosan hazatér Magyarországra a családjával. Bár kint voltak kénytelenek megünnepelni egyes jeles napokat is, mint például Kristófka hatodik szülinapját. Bár alighanem a hazai friss levegő jót fog tenni Éva gyógyulóban lévő szemeinek is. Igaz, egyelőre a magyar időjárás sem feltétlenül kedvez a napok óta tartó csapadékos-párás klímájával az ilyen eseteknek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás