promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ilyen nagy lábon él Horváth Éva? Most mindenről lerántották a leplet
Borítókép:  Youtube screenshot.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A festői szigeten élő egykori szépségkirálynő élete és megélhetése aktívan foglalkoztatja az embereket Magyarországon.

Horváth Éva neve régóta jó ismerősként cseng a hazai sztárvilág követőinek. 1998-ban nyerte meg a Miss World Hungary szépségversenyt, majd 2004-ben Görögországban a Miss Tourism Planet nevű megmérettetésen is első helyen végzett. Ezt követően rengeteg felkérést kapott fotózásokra, számos férfimagazinban is szerepeltek visszafogottan pikáns képei, majd sikeres média karrierbe kezdett.

Több nagysikerű tévéműsorban vállalt szerepet, azonban a közelmúltban már sokkal csendesebb életet él. Kevesebb médiafigyelmet kap, amiben annak is szerepe lehet, hogy Magyarországi életét hátrahagyva, 2022 januárjában férjével Gáborral, illetve gyermekeivel az ötéves Kristóffal és az egyéves Alexszel együtt a csodálatos szépségű, egzotikus Bali szigetére költöztek.

Saját közösségi média oldalain képek és videók formájában rendszeresen beszámol új életükről és bizony sokan irigylik őket. A képeket látva nem is csoda, Bali maga a földi paradicsom, ahol gyönyörű környezetben, jó levegőn élhetnek barátságos emberek társaságában. És persze nem utolsósorban, bármikor élvezhetik azokat a homokos strandokat, amelyeket sokan csak a filmekből ismerhetnek.  

Akad azért néhány életbevágóan fontos dolog, amely sokakat foglalkoztat az egykori modell élete kapcsán. Sokak fantáziáját izgatta a nagy talány, hogy vajon mekkora a lába. Bármilyen furcsának is hat, egyáltalán nem bánta a kérdést. Legfrissebb instagram bejegyzésében végre egyszer s mindenkorra igyekszik lezárni a lábméretét érintő találgatásokat:

„Annyira unom már h naponta húszan kérdezitek hányas a lábam. Itt a végső válasz és utána Soha többé nem válaszolok erre a kérdésre. 38 volt, 2 gyerkőc után lett 39- es!”

Most már mindenki nyugodtan alhat, az emberek ezreit foglalkoztató rejtélyre fény derült. Bár ki tudja. hogy ezek után milyen kérdésekkel fogják megkeresni az egykori szépségkirálynőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás