promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még a Bad Boys első részének fekete hajú bombázójára? Így néz ki most Téa Leoni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith és Martin Lawrence mellett ugyebár Téa Leoni volt a központi figura a Bad Boys első részében.

Az akciómágus Michael Bay anno még főleg csak videóklipeket rendezett, aztán megkapta a nagy kiugrási lehetőségét, és ő lehetett a karmestere a Bad Boys első részének. Mivel megvillantotta a tehetségét, úgy kapott egyre nagyobb teret direktorként, így jöhetett egy év után A szikla, majd a vérbeli blockbuster, az Armageddon.

A Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? jól tükrözte, hogy milyenek voltak az akciófilmek a kilencvenes években. A lövöldözéshez jártak az ütős poénok, amit Will Smith és Martin Lawrence legendás párosa tett teljessé.

Csatlakozott hozzájuk a gyönyör Téa Leoni, akinek a Bad Boys is afféle ugródeszka volt. Később nem csak Hollywood, hanem David Duchovny is felfigyelt rá, akivel 1997-ben össze is házasodtak. Duchovny akkor ugyebár már bőven befutott színész volt az Twin Peaks és az X-akták miatt.

Téa Leoni tökéletesen kiegészítette Will Smith és Martin Lawrence játékát a Bad Boysban, és meg is köszönheti a forgatókönyvíróknak, hogy nem vitték túlzásba az idegesítő faktort a karakterében. A színésznő legutóbb a Madam Secretary című CBS sorozatban igyekezett kihozni magából a maximumot. A széria 2019-ben ért véget, de előtte sem vállalta túl igazán magát szerepekkel.

A színésznő és David Duchovny kapcsolata utóbbi szexfüggősége miatt ment igazán tönkre, és bár utána kibékültek, mégis 2014-ben végleg külön váltak útjaik. Téa Leoni a Madam Secretary című sorozatnak köszönheti azt, hogy ismét rátalált a szerelem, mivel a széria másik főszereplőjével, Tim Dalyvel később összeházasodtak.

Téa Leoni már nagyon régóta a UNICEF jószolgálati nagykövete. Igazán fontos neki ez a munka, mivel a nagymamája is a szervezetnek dolgozott. Most azonban menjünk vissza a múltba és egy kis videóban idézzük fel, hogyan nézett ki Téa Leoni a Bad Boysban!

A színésznő azért már benne van a korban, mivel közeledik a hatvanhoz. Az évek során rengeteget változott, de azért még mindig elbűvölő. A mostani fotó a tavaly novemberi UNICEF-gálán készült róla New York-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás