promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos baki az időjárás-jelentésben: az időjósnak bocsánatot kellett kérnie a magyaroktól, akkorát tévedett
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarok kedvenc időjósa akkorát bakizott, hogy elnézést kellett kérnie miatta.

Bizony a televíziózásban előfordul, hogy egy műsorvezető, vagy egy stábtag bakizik. Nem is olyan régen beszámoltunk egy olaszországi esetről, amikor a csinos hírolvasó hölgy megfeledkezett arról, hogy egy üvegasztal előtt ül, és nem figyelt oda, hogy amikor kihátrált a kamera, akkor ne óriási terpeszban üljön az apró szoknyájában. Az operatőr sem vette időben észre, ezért élő adásban láthatta mindenki, mit vett fel aznap a bemondó.

Bár a következő bakinak semmi köze a kéretlen bugyivillantáshoz, elég jelentősnek számít, hiszen egy magyarországi időjárás-jelentésben esett meg. Az ország kedvenc időjósa, Németh Lajos a Szerencsekerék sztárjátékosaként mesélt karrierje egyik legnagyobb bakijáról - bár ezt inkább tévedésnek lehetne nevezni.

A közelmúltban is láttunk arra példát, hogy az időjárás hogyan tudja megtréfálni a meteorológusokat, és nem éppen úgy alakulnak a napok, ahogy azt ők előre jósolták. 2022. augusztus 20-án például elhalasztották az ünnepi tűzijátékot, mivel az időjósok azt mondták, viharra kell számítani, ám ez mégsem történt meg.

Németh Lajos a havazással járt így, ugyanis valamikor a 90-es években, az egyik időjárás-jelentésben azt mondta, hogy "számottevő csapadékra, havazásra nem kell számítani", ez az ő nyelvükön azt jelenti, hogy leeshet 1-2 centiméter hó, de annál több nem valószínű. Ehhez képest, mikor reggel kiment az erkélyükre, megdöbbenve látta, hogy jó 30 centis hóban lépked, majd többen is arra panaszkodtak a dühös nézők közül, hogy nem találták meg az autójukat, olyan nagy havazás volt Magyarország egyes részein.

Németh Lajos nem tudott mit tenni, a következő adásban bocsánatot kellett kérnie mindenkitől a bakija miatt.

Ez azonban csak egy tévedése volt a sok közül, elmondása szerint a kezein és a lábain lévő ujjai sem lennének elegendők ahhoz, hogy meg tudja számolni, összesen hány ilyen bakija volt a pályája során. Lajos az alábbi videóban meséli el a havazásos történetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás