promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vágó István családja végre leleplezte a rejtélyt, amiről mindenki tudni akart
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Legyen Ön is Milliomos egykori műsorvezetőjének családja megtörte a csendet, így már biztos, hogy Vágó Istvánnak rendhagyó temetése lesz.

Magyarország egyik kedvenc kvízmestere, Vágó István sajnos hirtelen hunyt el, ami nem csak a rajongóit döbbentette le. A Legyen Ön is Milliomos egykori műsorvezetőjének nem volt komolyabb betegsége, és még a közösségi médiában is posztolt a tragédia előtt.

A családja még nem hozta nyilvánosságra, hogy Vágó István miben halt meg. Annyit lehet tudni, hogy valamilyen hirtelen jött egészségügyi probléma támadt nála, a felesége, Judit már sajnos hiába hívta a mentőket, a kvízmester újraélesztése sikertelen volt.

Vágó István anno kifejtette, hogy nem igazán hisz a halál utáni életben, de csak azért, mert nem tudtak elé tárni semmilyen kézzelfogható bizonyítékot. A híresség magától az elmúlástól nem félt, de azt kijelentette, hogy amíg itt van a Földön, addig semmiképpen sem akar szenvedni az utolsó pillanataiban valamilyen szörnyű betegséggel viaskodva.

Ez a vágya mindenképpen teljesült, az viszont roppant szomorú, hogy még élni akart, és mindig tervezgetett. Érhető módon Vágó István özvegyét is nagyon megviselte a dolog, mivel több mint negyven évig voltak egymás mellett, harmonikus boldogságban. Az persze a felesége is tudta, hogy a Legyen Ön is Milliomos olyan ember, aki a nyugdíjas évei alatt sem tud megülni a fenekén.

Vágó Istvánt elérte a végső nyugalom, és a közvéleményt már nagyon foglalkoztatta, hogy mi lesz a híresség temetésével. A kvízmester kifejtette, hogy ha ő egyszer nem lesz, akkor minden ugyanúgy megy tovább, így érthető, hogy nem akart nagy felhajtást a búcsúztatással.

Az elhunyt tévés legenda özvegye, Judit elárulta a Story magazinnak, hogy nem szeretnének nyilvános temetést, otthon, családi körben, a kertben fognak egy gyászszertartást rendezni a kvízmester emlékére. Valószínűleg ezt Vágó István sem akarta volna másképp, aki anno elmondta, hogy az életben annak van a legnagyobb értelmet, hogy ezt a ránk szabott kicsi időt, próbáljuk kellemesen, békében, barátságban eltölteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás