promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó tökéletes strandteste azonnal elhozza a forró nyarat
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori Való Világ szereplő Nádai Anikó influenszerként is roppant sikeres.

Magyarország egyik legnépszerűbb női celebritásának számít Nádai Anikó. Az immár 34 esztendős műsorvezető-, színésznő-, és influenszer egykor szépségversenyeken keresztül akart kilépni a nélkülözésből a fényre. Azonban az általa várt sikeresek elmaradtak, és a bajai lány céltudatosan, de egyfajta utolsó szalmaszálként kapaszkodott 2010-ben a hosszú kihagyás után újra képernyőre kerülő Való Világba. Sikeresen tette, ugyanis a valóságshow negyedik szériája tv-történelmi népszerűséggel bírt, gyakorlatilag minden szereplője emlékezetesest nyújtott, többségük még ma is aktív szereplője a magyar médiának és bulvárnak.

Az 1989-ben, Mohácson született Anikó teljesen hátat fordított a civil életnek, és a magyar közönségnek szolgálta fel magát. Előbb drámai módon negyedik lett a Való Világ 4-ben, majd jöttek sorra a felkérések, illetve a tiszavirág életű párkapcsolatok. Az RTL az elmúlt bő egy évtizedben folyamatosan számított a lányból tapasztalt nővé érő művészre. Háttérműsorokban, talkshow-ban tűnt fel, arca garantált reklámerővel bírt a frissesség és a fiatalság terén. Sajnos eközben kiderült, hogy a magánéleti problémái a teljesítményére is kihatással lehetnek.

Anikó mostanra kétgyermekes anyukaként igyekszik építeni a karrierjét a közösségi média segítségével is. Az Instagramon például majdnem 400 ezer követővel rendelkezve bizony nem fillérekre váltja be a hírnevét. Ugyanis komoly szponzorok sorakoznak hősnőnk háta mögött, mintegy kényelmes és méltó életet biztosítva az egykori szegény lánynak.

Nádai Anikó nemrég egy kimondottan szexi, egyrészes fürdőruhában örvendeztette meg rajongóit.:

Anikó egykor egy fantasztikus videóval mutathatta meg magát, mint csodaszép menyasszony:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás