promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó gyógyszere teljesen elgurult, és a saját műsorában kapott kontrolálhatatlan röhögőrohamot
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs és Erdélyi Mónika showja után Nádai Anikó is kapott egy külön műsort az RTL-en, aminek hasonló volt a felépítése.

Nádai Anikó nem olyan rég eltűnt egy időre, de mint tudjuk, nem fordított örökre hátat az RTL csatornájának. A műsorvezető a Való Világ 11 műsorvezetését hagyta félbe, mert akkor még csak pár hónapos volt a kisfia. A pici anyatejes volt, és Nádai Anikó roppant rosszul tudta összehozni, hogy vele tudjon lenni, ezért inkább a pihenőre szavazott, sokak szerint nagyon helyesen.

A helyét végül a BeleValóVilágból Schumacher Vanda vette át, aki ezzel nagy kiugrási lehetőséget kapott, hogy bizonyítson egy komolyabb szerepben az RTL-nél. Bár most a műsorvezető kicsit kiköltözött Los Angelesbe, hogy magára tudjon találni.

Nádai Anikónak az RTL-nél volt egy vendégszereplése, mivel feltűnt Az álommeló című műsorban. Ide kattintva meg is lehet nézni, hogy tudtak együtt dolgozni a műsorvezetővel a versenyzők. Nádai Anikó persze minden lehetőséget megragadott annak érdekében, hogy megnehezítse a leendő elnöki asszisztensek helyzetét.

A pihenő után ugyebár Nádai Anikó a Házasodna a gazda friss szériájában is feltűnik. Itt azt tudjátok megnézni, hogy most kik keresik a szerelmet.

Közben sokan visszamehettek a múltba, mivel előkerült egy retró videó Nádai Anikóról. Az RTL akkor úgy döntött, hogy Sebestyén Balázs és Erdélyi Mónika showja után a Való Világ egykori szereplője is kap egy lehetőséget.

Anno 2017 nyarán elindult az Anikó show, ami heti öt alkalommal került a képernyőre. Egyszer megtörtént az is, hogy Nádai Anikó gyakorlatilag röhögőrohamot kapott a műsorban az egyik vendég miatt. Sok érdekes alak feltűnt a showban, de ezt a formulát az RTL már nem tudta olyan sikeresen feltámasztani.

Ha találunk még hasonló gyöngyszemeket, akkor mindenképpen be fogjuk őket mutatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás