promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó szilikonmellei miatt még a párja is kikapcsolta a darts VB döntőjét
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó a melleivel szexizett a tükör előtt, mire a párja azonnal kikapcsolta a tv-t, és megkereste őt.

Január 3-án este láthattuk a PDC darts-világbajnokság dömtőjét, ami egy elképesztő csörte volt Michael Smith és a háromszoros világbajnok Michael van Gerwen között. Az angol Smith végül győztesként zárta a döntőt, ezzel megszerezte karrierje első világbajnoki címét.

A dart vb döntőjét Magyarországon is nagyon sokan követték figyelemmek, köztük Nádai Anikó vőlegénye, Hajmásy Péter is. Persze ez a sport nem éppen a legizgalmasabb a nők számára, és mivel a gyerekek akkor már aludt, Anikó nem tudott mást tenni, kiment a fürdőszobába, hogy egy kicsit szexizzen a tükör előtt - ahogy ő fogalmazott.

Az RTL dekoratív műsorvezetője egy képet is közzétett a közösségi oldalán, ami kétségkívül elég előnyös fotográfia lett, hiszen alaposan előtérbe helyezi formás szilikonmelleit. Nádai Anikó a poszt szövegében azt írta, hogy "ráférne egy festés", mert kicsit úgy néz ki, mint Morticia Addams az Addams family-ben - ahogy azt az egyik kommentelő is említette.

A legtöbben persze dicsérték Anikó képét, többen kiemelték a melleit is, majd hozzátették, hogy ha Hajmásy Péter meglátja ezt a fotót, rögtön ki fogja kapcsolni a darth vb döntőt. Nem is kellett erre sokat várnia, Hagyma Anikó fotója alá kommentelt:

„Figyi már bomba hol vagy?? Kikapcsoltam…!”

Hogy miként folytatódott a pár estéje ezek után, arról Anikó már nem számolt be a követőinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás