promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó intim problémája pánikot okozott a forgatáson, Gáspár Laci behisztizett egy büdös lehelet miatt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó és Gáspár Laci pokollá tette a forgatást.

Az álommeló közel sem lesz olyan népszerű, mint a Cápák között, de úgy tűnik, egyelőre jó hiánypótlóként tekintenek rá a nézők. Az elnöki asszisztensi pozícióért güriző versenyzők eddig olyan feladatokat kaptak, hogy virágokat áruljanak Budapest utcáin, összekészítsék Balogh Levente egy napját, prezentációt és reklámfilmet készítsenek, valamint autókat mossanak.

Azonban most olyan feladatot találtak ki nekik, amibe ők be se voltak avatva. Három csapatra osztották őket, és azt mondták nekik, hogy egy-egy hírességgel készítsenek reklámot. Nádai Anikó, Nyári Dia, és Gáspár Laci azonban egyáltalán nem azért érkeztek a műsorba, hogy részt vegyenek egy forgatáson, hanem hogy megnehezítsék a versenyzők dolgát, és próbára tegyék őket.

Szerencsés helyzetben voltak, akik Nyári Diához kerültek: a Barátok közt egykori színésznője nem bánt olyan kíméletlenül a csapattal, mint a többiek. Egyedül ahhoz ragaszkodott, hogy nem veszi le a szemüvegét, mert egy olyan szemműtétet hajtottak végre nála, ami miatt az orvosa nem javasolta. Ez azért jelentett nehézséget a versenyzőknek, mert a reklámfilm forgatókönyvében ki volt kötve, hogy a benne szereplő hírességek nem viselhetnek semmilyen ékszert - sem gyűrűt, sem nyakláncot, sem szemüveget. Ezáltal egy kisebb feszültség alakult ki Dia csapatában.


Sokkal nagyobb problémákba ütköztek, akik Nádai Anikóval forgattak. A Házasodna a gazda műsorvezetője már az elején összeszólalkozott az egyik versenyzővel, aki szemmel láthatóan egyáltalán nem szimpatizált az RTL sztárjával.

Később Anikó kijelentette, hogy nem hajlandó levenni a gyűrűjét, és emiatt majdnem ott is hagyta a forgatást; mi több, ki is küldette azt a versenyzőt, aki nem úgy beszélt vele, ahogy azt elvárta volna.

Az i-re a pontot az tette fel végül, hogy Anikónak hirtelen támadt egy intim problémája: sürgősen mellszívóra volt szüksége, hogy lefejje a felesleges tejet a melléből. Megkérte a stábot, hogy hozzanak neki egy egyszer használatos mellszívót; mondani sem kell, hogy ez a váratlan kérés igen meglepte a csapatot.


Az igazi próbatétel viszont azokra a versenyzőkre várt, akik Gáspár Lacival dolgoztak együtt. Az X-faktor mentora ugyanis eldöntötte, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy megszivassa a csapatot. Rögtön azzal kezdte, hogy majdnem egy órát késett a forgatásról, majd belekötött abba, hogy miért nincsen kanapé az öltözőjében.

Ezután az énekes az összes előre megírt szövegébe belekötött, teljesen behisztizett azért, mert nem volt hajlandó büdös leheletről, lyukas fogakról beszélni, mikor ő már gyerekkora óta rendszeresen jár fogorvoshoz, és kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ép legyen a fogsora. Volt egy pont, amikor Gáspár Laci azt hitte, most tényleg be fog telni a csapatnál a pohár, de aztán olyan dolog történt, amire nem számított.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás