promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Harry herceg nagyot koppant, már III. Károly király sem tudta megmenteni őt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Harry herceg számára lesz a legkínosabb a koronázási ceremónia.

Már II. Erzsébet királynő tavaly bekövetkezett halála előtt sem volt éppenséggel felhőtlen a brit királyi család tagjainak viszonya, de utána szinte teljesen széthullott minden, mondhatni rossz volt nézni. III. Károly király az uralkodás átvétele után nem tudta összerántani a gyermekeit, és persze az sem segített, hogy pár hónapja megjelent Harry herceg botránykönyve, ami nem kis fejfájást okozott – de az uralkodó most inkább a koronázási ceremóniára koncentrál.

Május 6-án, szombaton kerül megrendezésre Londonban a hatalmas jelentőséggel bíró esemény, amin még Harry herceg is ott lesz, de állítólag 2 órával később már repülőn fog ülni, mivel otthon, Los Angeles-ben várja majd őt Meghan Markle, aki nem teszi tiszteletét a koronázási ceremónián. A pletykák szerint ennek csak örül III. Károly király, hiszen elvileg nincsenek jóban, de Harry herceg ettől függetlenül próbál kibékülni a családtagjaival – most pont ezen a fronton koppant egy nagyot.

Sokan megharagudtak a botránykönyve miatt Harry hercegre, így állítólag a testvére, Vilmos is visszautasította a békülési szándékát. Egyedül III. Károly király volt az, aki nyitott volt rá, és sokan abban reménykedtek, hogy Vilmos felesége, Katalin hercegné is kibékül vele, mivel nagyon jó kapcsolatot ápoltak régebben – de most kiderült, hogy Katalin is hátat fordított Harrynek, ez pedig egészen váratlan és szomorú.

Azt hinné az ember, hogy III. Károly király közeledése irányt mutat a többieknek is, de még Katalin hercegné is úgy gondolta, hogy nem kér Harry herceg béküléséből – vagyis menthetetlen a családi béke, és az, hogy Harry újra szerves része legyen a többiek életének.

Valószínűleg azért döntött így Katalin hercegné, mert nem akart a férje, Vilmos ellen menni, ez pedig érthető, hiszen talán ők az egyetlen tagjai a brit királyi családnak, akik még egységet alkotnak, és kedveli őket a nép – Harry herceggel és Meghan Markle-lel ellentétben, akiket valóban nagyon sokan utálnak jelenleg, amiért kiváltak a családból, és Amerikában kezdtek új életet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás