promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon durva bejelentés érkezett III. Károly koronázásának napjára, nem várt fordulatot vehet Meghan Markle viszálya a családjával
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy más is szemet vetett május 6-ra, és sok fordulat jöhet még a brit királyi család történetében.

III. Károly koronázására már napokon belül sor fog kerülni, a nagy nap május 6-ra van kiírva, és szinte az egész világ tűkön ül már, hogy láthassa III. Károly koronázását, hiszen Nagy-Britanniában már több mint 70 éve nem volt ilyenre példa. A koronázás mellett rengeteg téma jön be, amiről a lapok napi redszerességgel cikkeznek, ilyen például a meghívottak és a fellépők köre meleltt az is, hogy Meghan Markle és Harry herceg részt vesznek-e majd a koronázási ünnepségeken.

Korábban az már kiderült, hogy Meghan Markle nem fog részt venni a ceremónián, viszont Harry herceg érkezik majd, sőt, nagyon szívélyes telefonbeszélgetést is váltottak egymással, ap és fia. Később kiderült az is, hogy Harry herceg érkezik, csak majd a szertartáson sokkal távolabb ül majd a családtól. 10 sorral fog majd Vilmos mögött helyet foglalni, ez részben pedig azért is lesz, hogy a elkerüljék a lehetséges viszályhelyzeteket.

És miközben már azt gondoltuk, hogy Meghan Markle szóba sem kerül a koronázással kapcsolatban, úgy tűnik, hogy nagyot tévedtünk.

Meghan Markle családja ugyanis bejelentette, hogy leleplező, exkluzív interjút adtak a hercegnéről, és mindez majd pont koronázás napján fog a nagyközönség elé jutni. Azért ezen a napon hozzák majd nyilvánosságra az interjút, hogy felkavarják kicsit a dolgokat majd az eseményre. A híresztelések szerint majd olyan felvételeket hoznak a nyilvánsosságra az interjú közepette, amelyeket sosem akart Meghan, hogy a nagyközönség elé jussanak. Ezek olyan felvételek lesznek, amelyek árthatnak majd Meghan Markle imidzsének is. Sőt, már egy kompromittálónak szánt fotót nyilvánosságra is hoztak a Daily Star beszámolója szerint.

(via RTL Klub)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás