promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Vilmos herceg kegyetlen döntést hozott, fájni fog ez a brit királyi családnak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kemény döntést hozott Vilmos herceg.

Nagy-Britanniában és világszerte valószínűleg 10 milliók várják már tűkön ülve azt a pillanatot, amikor III. Károly fejére kerül a korona, a világ már több mint hét évtizede láthatott ilyan nagyszabású eseményt Angliában. Valószínűleg óriási pompa övezi majd a szertartás minden mozzanatát, korábban pedig már kiadták azt a listát is, amelyen fel voltak tűntetve, hogy kik fognak zenélni a nagy napon.

Ami még nagyon érdekli az embereket a szertartással kapcsolatban, hogy a ceremóniára érkező Harry herceget milyan hangulat fogadja majd a brit királyi családban, vajon segítőkezet kap-e a családtól, vagy alig fognak szóba állni vele a családtagok. Az már kiderült, hogy Meghan Markle nem vesz majd részt a szertartáson, a sussexieket csupán Harry képviseli majd. Az elmúlt napok híradásaiból az is kiderült, hogy III. Károly és Harry beszélgettek telefonon nemrégiben. A szakértők bennfentes információk szerint azt nyilatkozták az eseményről, hogy úgy tűnik, mindkét fél részéről megvan a hajlandóság a közeledésre.

De nem mindenki részéről van meg ez a hajlandóság.

A Cosmopolitan a Dailymail cikkére hivatkozva arról számol be, hogy Vilmos herceg kegyetlen döntést hozott Harry hercegről.Vilmos ugyanis abszolút sértve érzi magát Harry sértő nyilatkozatai miatt, és nem tud ezeken túllépni. Az is kiderül a híradásból, hogy Vilmos Meghan Markle-t sem kedveli. Sokan azt várják, hogy ezek az indulatok majd kicsit most is kijönnek a ceremónián, mindenesetre Vilmos a lap szerint már most is kijelentette, hogy nem akar Harryvel találkozni a ceremónián kívül.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Vilmos részéről itt a vége, és nem akarja a kapcsolatot újraépíteni testvérével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás