promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike lánya könyörtelen átverésre figyelmezteti a magyarokat
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin alaposan kiakadt az egyik fogyasztószerre, amit szimplán kamuszernek nevezett, de Kelemen Anna sem ilyennek köszönheti a fogyást.

Valószínűleg ez is egy olyan nyár lesz Magyarországon, amikor Gáspár Evelint sokszor láthatjuk fürdőruhában. Nem volt ez mindig így, de Győzike lánya amióta elképesztő fogyást hozott össze, azóta nem akarja elrejteni a testét.

Gáspár Evelint eléggé megviselte, hogy gyerekkorában kövér volt, és rengetegen megszólták, kritizálták ezért. Jött a nagy fordulat, és eldöntötte, hogy emiatt nem akar többé céltábla lenni. Magyarországon is van azért sok celeb, akik látványos súlymennyiségtől szabadultak meg. Akad, aki elég drasztikusan is, köztük van például Kelemen Anna.

Ha valaki, hát Kelemen Anna ugyebár nagyon szeret minél többet megmutatni a testéből. Anno rengeteg témát generált a drasztikus fogyása. Néhányan úgy gondolják, hogy tökéletesen néz ki így, míg sokan támadják is érte, hogy átesett a ló túloldalára. Egy orvos szerint Kelemen Anna teste megfelelően működik, ugyanakkor alultáplált, így tovább tényleg nem szabad fogynia, mert ebből gondok is lehetnek.

Gáspár Evelin közben alaposan megküzdött a fogyásért, de az interneten felbukkannak hirdetések, amik szerint a híresség egy készítménynek köszönheti a nagy átalakulást. Győzike lánya nem szerződött le senkivel, csak egyszerűen csalók élnek vissza a nevével. Ezek az átverések gyakoriak Magyarországon, éppen ezért Evelin figyelmeztetett is mindenkit.

„Már megint visszaélnek a nevemmel egy gagyi fogyasztószernél! Kérlek, ne dőljetek be! Hazugság, sosem használtam! Edzés és diéta és sok év munkája. Nem pedig mindenféle kamuszer!”

- olvasható Gáspár Evelin Instagramján, aki eléggé kiakadt.

Ide kattintva látható, hogy a Delislim kapszulákat akarják rásózni az emberekre Győzike lányának nevével.

Szakértők mindig megjegyzik, hogy ilyesfajta hirdetésekkel valóban nem árt vigyázni. Persze a legtöbb esetben ezek a fogyasztószerek vitaminok, vagy placebók, azonban ritkán valamilyen egészségkárosító hatásuk is lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás