promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ijesztően trágár esküvel botránkoztatta meg a násznépet a vőlegény - ez még lehet neked is sok lesz
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csodálkoztak az esküvőn a vendégek, az örömanya pedig nagyon kiakadt vőlegény fiára. 

Sok érdekes esküvői történetet hallottunk már, de mindig van új a nap alatt. Az egyik legújabb esküvői történetben a vőlegény akasztotta ki a násznépet és háborította fel az internet népét trágár és vulgáris esküjével - írja a Daily Mail. 

TikTokon terjed az a videó, melyben hallható a vőlegény esküvői beszéde, melyben 2 dolgot kér csak jövendőbeli feleségétől. 

"Tartsd a hasam teli, a golyóim pedig üresen."

@lensculture Replying to @jasmine.sills Here is the full version for those requesting it! @fishcatcher777 #weddingvows #groomsvows #ohhno #brideandgroom #weddingbloopers #vowsgonewrong #weddingceremony #videographer original sound - Jonathan Pajak

Jonathan Pajak fotós osztotta meg a TikTokon azt a videót, amely Michael és Destiny Lentini esküvőjén készült a floridai Plant Cityben. A klipben, amit eddig több mint 18,7 millióan néztek meg, Jonathan a kamerába beszélt, miközben a nézőknek bemutatta a forgatókönyvet.

Elárulta, hogy a nap folyamán kicsit korábban megkérdezték a vőlegényt, hogy van-e valami, amit szeretne üzenni leendő menyasszonyának, mire Michael így válaszolt:

„Remélem, hogy sokat fogunk szexelni. Nagyon sokat.”

Erre a kijelentésre még a fotós is zavarba jött, de ez még nem volt semmi a későbbiekhez képest.

Az eskünél egymással szemben állt a pár, miközben a vőlegény édesanyja vezette a szertartást. Már az első mondat igen erősre sikerült, ugyanis a vőlegény felnézett menyasszonyára és azt suttogta:

„Ezt elcseszted.”

Ezután egy kártyáról olvasta fel a fogadalmát, amiben többek között a korábban említett mondat állt:

„Csak két dolog szükséges ahhoz, hogy boldog legyek. Tartsd tele a hasam és üresen a golyóimat.”

A vendégek kínosan nevettek, Michael pedig tovább folytatta.

„Bár egyébként elképesztő vagy, tényleg szükségünk lesz néhány főzőleckére. Még ha nincs is tele a hasam, nincs senki, akit jobban tudnék szeretni ebben az életben, egészen addig, amíg nem lesz alkalmam találkozni Margot Robbie-val.”

„Kezdetektől fogva mindig azt mondták nekem, hogy az élet még jobb lesz, miután a gyerekek elalszanak, és szólsz, hogy jöjjek a hálószobába. Nincs is jobb, mint a nyögések és a fejtámla-csapkodás hangja.”

Ezen a ponton úgy tűnt, kezd kicsit sok lenni édesanyjának, aki megrázta a fejét, majd határozottan rászólt fiára. A vőlegény azonban az asszony tiltakozásától sem riadt vissza.

„Utóirat: mivel ilyen jól tudsz döntéseket hozni, amit ez a házasság is bizonyít, te választhatod ki, hogy a ma este vége egy pirítós rétes vagy egy Twinkies lesz-e”

- zárta le az esküt.

Destiny, a menyasszony eltakarta arcát a döbbenettől, és láthatóan zavartan kuncogott, miközben a közönség is idegesen nevetett.

Michael ezután egy túlzó csókot nyomott a lány szájára, mielőtt az anyja közbeszólt:

„Mivel én vagyok az anyád, majd később gondoskodom róla, hogy szobafogságot kapj.”   

 
„Én otthagytam volna az oltár előtt. Még ha csak mi ketten vagyunk, miközben ezt mondja, na de a CSALÁDOM ELŐTT? Megszégyenülnék és szégyenkeznék.” 

Más így vélekedett: 

"Én azonnal nemet mondtam volna. Ezt komolyan megcsinálta a pasi?"

A menyasszony azonban kiállt vőlegénye nyers modoráért és elmondta, hogy mindig is ilyen volt és így szeretett belé. 

"Szóval ezzel együtt, igen, boldog vagyok, igen, még mindig házas vagyok, igen, imádtam az esküvőmet, és nincs semmi, amit megváltoztatnék. Imádtam a fogadalmát, imádtam az én fogadalmamat, imádtam az esküvőnk napját.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás