promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A menyasszony az esküvő előtt rányitott a férjére és az anyjára, sokkoló látványban volt része
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem hitt a szemének. 

Nem mindennapi esküvői történetet meséltek el az egyik amerikai podcast műsorban – írja az RTL. Olyat már sokszor lehetett hallani, hogy a vőlegény megcsalta a menyasszonyát az esküvő előtt egy koszorúslánnyal, olyat is, hogy a menyasszony elszökött az esküvő előtt, de az a sztori, amit az Unflitered Bride-ban mesélt egy esküvői sminkes, az minden képzeletet felülmúl.

A sminkes szerint a  menyasszony boldogan készült a házassára élete szerelmével, és elérkeztek a nagy naphoz is. Semmilyen jel nem utalt arra, hogy bármi rosszul sülne el, így annál meglepőbb, ami végül történt.

A menyasszony közvetlenül az esküvő előtt nem találta vőlegényét, és ezért a keresésére indult. Mikor megtalálta őt a mosdóban, sokkoló látványban volt része.

A vőlegényével ott volt az édesanyja is, aki éppen szoptatta a felnőtt férfit. A sminkes elmondta, hogy a menyasszonynak fogalma sem volt a fura és bizarr anya-fiú rituáléról, de abban biztos, hogy akkor, aznap nem történt meg az első hitvesi csók. Bár a podcastban nem részletezték, de minden valószínűség szerint az édesanyának nem volt teje, a szoptatást csak megnyugtatásként iktatták be a nagy napon. Az esküvő pedig elmaradt.

A podcast után rengeteg szörnyülködő kommentet kaptak a műsorban, és ilyen megjegyzéseket írtak a történethez:

„Azt hittem arra nyit be a menyasszony, hogy a vőlegény meghalt, de ez sokkal rosszabb!”

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás