promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A foci-vb botrányhős bugyikirálynője most új vadászterepen sokkolja a világot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rettegett Ivana Knöll ismét megmutatta, hogy mi fán terem a vérbő pózolás.

A legfrissebb közösségi médiás (egészen pontosan Instagram) bejegyzése szerint éppen a Formula-1-es világbajnokság azerbajdzsáni nagydíján tartózkodik Ivana Knöll. Pedig a Profimedia fotóriportja szerint a minap még az Atlanti-óceán túloldalán foglalatoskodott a horvát származású, de német születésű szépség. Az elsősorban közösségi influenszer és bugyimodell hölgyemény nagy-nagy rajongója a különböző sporteseményeknek. Az elsősorban a tangabizniszben lubickoló Ivana korábban járt már Párizsban is, hogy meghódítsa a Paris Saint-Germain sztárjainak szívét. Bár állítólag nem mutatott iránta érdeklődést sem a családos Lionel Messi, sem a gyermekáldás elé néző Neymar, sem a bizarr, nőkkel kapcsolatos ízléséről ismert Kylian Mbappé. 

Ám Ivana nem adja fel, és bátran haknizik a világban, hogy erősítse a nem létező márkáját, ami valójában egyet jelent nevével, az így befutó reklámajánlatokkal. Knöll kisasszony gyakran jár az Egyesült Államokban is, de nem az ottani feltűnésével alapozta meg hírnevét. Először a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, majd a tavalyi tornán igyekezett minél nagyobb feltűnést kelteni. Szerencséjére a minden stadionban pattanásig feszült cicanadrágokban, és alig takaró felsőkben jelent meg. Ezekre a pózolásokra pedig tavaly is sok lehetősége volt, lévén a horvát válogatott újfent messzire jutott az aktuális vébén.

Még öt éve egy vesztes döntő, majd legutóbb egy harmadik hely lett Horvátország sikere. A szigorú katari öltözködési szabályok ellenére senki sem kötött bele a bugyikirálynőbe, pedig simán meg is üthette volna a bokáját a törvénykezés előtt. A jelek szerint a kedves Ivanaban van valami, ami képes a szerencse meghozására. Vajon hétvégi magamutogatása a bakui F1-es versenyhétvégén tartósan jó formát hoz majd a pole pozíciót besöprő Charles Leclerc-nek (Ferrari)?

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás