promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lezárult a Schobert-ügy: a bíróság bűnösnek mondta ki
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jogerős ítélet született Schobert Norbi és Béres Alexandra ügyében.

Schobert Norbiék és Béres Alexandra között még korábban mérgesedett el a helyzet, miután egy mémoldalt üzemeltető fiatalember, bizonyos K. Dávid azt állította, hogy a fitneszedző áll a családot évek óta alázó A nagy Norbiréka nevű Facebook-oldal mögött.

K. Dávid arra alapozta a gyanakvását, mivel feltűnt neki, hogy az oldal 12 adminjából páran rendszeresen osztják meg Béres Alexandra sikereit és reklámozzák az edzésmódszerét; ráadásul ezeknek az adminoknak egy része kamuprofil volt. K. Dávid elhatározta, hogy kideríti, ki vagy kik állnak A nagy Norbiréka mögött, felajánlott egy együttműködést, amiért az adminok 100 ezer forintot kértek tőle, amit egy meghatározott számlára kellett volna utalnia.

Ez a számla Barna Krisztián nevén volt, vagyis egy olyan férfién, akit ugyanúgy hívnak, mint Béres Alexandra férjét. Dávid úgy vélte, ez lehet puszta véletlen, hiszen sok Barna Krisztián élhet Magyarországon, az viszont már furcsa véletlennek tűnt, hogy a számlához megadott telefonszám Béres Alexandráé volt.

„Leellenőriztem, a Viber nevű alkalmazás is felismerte a számát, valóban ez az ő telefonszáma évek óta. Szerintem arról nem lehet szó, hogy valaki, mondjuk kiszúrásból, ezt a számot adja meg a PayPal-számlához, mert a rendszer úgy működik, hogy a megadott telefonszámra érkezik egy szöveges üzenetben a visszaigazoló kód, ami nélkül nem lehet számlát nyitni”

- mesélte még korábban a Blikk-nek K. Dávid, akivel kapcsolatban most újra friss fejlemények érkeztek.

Béres Alexandra a Facebook-oldalán azt írta, hogy

jogerős ítélet született a bíróságon.

A fitneszesző állítása szerint a büntetőügyben bűnösnek mondták ki K. Dávidot, mert annak ellenére, hogy azt mondta, bizonyítékokkal tudja alátámasztani, hogy Alexandra áll A nagy Norbiréka biznisz nevű oldal mögött, a bíróság többszöri kérésére sem mutatott be egyet sem.

„A bíróság a vádlottat három rendbeli nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek és ezért 120 óra közérdekű munkára ítélte. Az ítéletet a vádlott is tudomásul vette, így az jogerős”

- írta Béres Alexandra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás