promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bajba került Schobert Norbi, de aztán jött a váratlan fordulat
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vége a fitneszguru update karrierjének?

Schobert Norbi, kétségkívül Magyarország egyik legnagyobb fitneszgurujának számít, ő és családja élete a nyilvánosság előtt zajlik, és alig van itthon olyan celebesemény, ahol valamelyik Schobert családtag ne lenne jelen. Épp ezért meglepő a hír, hogy végrehajtás alatt áll Norbi cége, a Norbi Update Lowcarb Zrt - írja aBlikk. 

A cégkivonat és egyéb elérhető adatok alapján a Norbi Update Lowcarb Zrt. ellen közjegyzői végrehajtás indult. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2023. március 20.

" A végrehajtás sorsa és cégjogi következménye attól függ, hogy a cég hogyan reagál erre, ha nem fizet és nem emel kifogást, akkor súlyosabb következmények lehetnek (pl. felszámolás kezdeményezése), de ha kisebb összegről van szó, és a cég elismeri a tartozását, akkor ilyenkor a leggyakrabban az történik, hogy fizet, és leveszik róla a végrehajtást"

- mondta a Bank360 szakértője.

Időközben olyan változások is történtek, hogy már kizárólag csak Norbi a cég ügyvezetője, korábban többen is voltak a vezetőségben. Egyre több szóbeszéd merült fel azzal kapcsolatban, hogy bajok vannak az egyes update üzletekkel, illetve egyes számlákkal is, és a Covid-helyzet sem tett jót Norbi boltjainak. 

"Ez egy 167 000 Ft-os számla volt, amelyet mi vitattunk, mert felmondtuk a szerződést. A szerződés felmondásának napján a másik fél kiállított még egy számlát, amely a mi rendszerünkben vitatott számlaként jelent meg. Eközben ők küldtek erre egy fizetési meghagyást, ez március 20-ával meg is érkezett és ezt március 20-ával mi ki is fizettük. Ennek 10 napja. A számla előbb lett kifizetve, mint hogy végrehajtóhoz került volna, 10 napja próbáljuk elérni a végrehajtónál, hogy kerüljön le a cégről a végrehajtás, de nem lehet őket napi szinten elérni, legközelebb holnap tudunk velük egyeztetni arról, hogy miért van ott még mindig a cégkivonaton, amikor március 20-ával ki lett fizetve"

– magyarázta el a helyzetet Schobert Norbert cégének pénzügyekért felelős munkatársa.

Schobert Norbi időközben tisztázta az ügyet és elmondta, hogy az összeg, amiről szó van, és ami miatt végrehjatás alá került cége, az 167 000 forint volt, amit időközben már ki is fizettek, de a cégről még mindig nem került le a végrehajtás, mert gyorsabban befizették ezt az összeget, mint az egész procedúra átfutási ideje volt.

Schobert Norbi már többször is próbálta telefonon elérni az illetékeseket, de nem veszik fel a telefonját és ez nem kicsit bosszantja a fitneszgurut.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás