promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az évszázad magyar fitneszpere már az ajtón kopogtat – Schobert Norbi csapata kíméletlenül beleállt Béres Alexandráékba
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Állítólag léteznek bizonyítékok, és azokat be is mutatják a bíróságon.

Fitneszháború robbant ki a közelmúltban Magyarországon, miután kiderítették, hogy talán Béres Alexandra állhat a Schobert-családot lejárató Facebook-csoport, A nagy Norbiréka biznisz mögött.

Mindezt egy Király Izmael nevű férfi göngyölítette fel önszorgalomból, Norbi azonban szokatlanul higgadt maradt a hír hallatán. Mindössze annyit közölt tárgyilagosan a sajtóval, hogy büntetőügyben folyik nyomozás az említett csoport ellen.

Király Izmael aligha gondolhatta, hogy ennyire csípős darázsfészekbe nyúl, mert azóta – elmondása szerint – teljesen felfordult az élete. Még az utcán is megszólítják, beszólnak neki, levideózzák, sőt már halálos fenyegetéseket is kapott. Most mégis ő adott hírt az ügy újabb fejleményéről, a Facebook-oldalára kitett poszt képében:

„Na, most jött a papír. Október 11-re tűzték ki a tárgyalást Béres Szandival és Barna Krisszel rágalmazás vétsége miatt… Szandra és Chris egy gyűlöletkeltő csoportot üzemeltet, hogy haszon nélkül ártson, és saját magukat rejtett reklámként nyomja.”

A nyomozóvá avanzsált férfi még azt is magabiztosan kijelentette, hogy bizonyítékokat fog bemutatni a bíróságon, és ezzel minden bizonnyal pontot tud tenni az ügy végére. A célja az, hogy véget érjen egy több éve tartó, „aljas és kíméletlen” lejáratás.

Király Izmael egyébként ezzel a botránnyal vétette magát észre a magyar bulvárvilágban, bár vannak olyan celebek, akik már korábbról is ismerték. Szegedi Fecsó, Vasvári Vivien egykori férje például kerek-perec kijelentette róla, hogy gyakorlatilag meglopta őt, amikor egy közös üzletben vettek részt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás