promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyerte a lottót, majdnem belehalt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lottónyeremény tette tönkre az angol lány életét. 

Az angol Jane Park a valaha volt a valaha volt legfiatalabb lottómilliomos,aki dúsgazdag lett mindössze 17 évesen. De ma már azt kívánja, bárcsak soha ne nyerte volna meg a lottófőnyereményt. 

Jane most 27 éves és ma már bánja, hogy hülyeségekre herdálta el 1 millió fontos nyereményét. Fenékplasztikája, mellplasztikája is volt, előbbibe majdnem belehalt egy szövődmény miatt. Jane egy amerikai tv műsorban, a Dr.Philben beszélt akkori nehézségeiről és gyakoraltilag kijelentette, hogy csoda, hogy a mai napig életben van. 

 "Soha nem tudtam, hogy egy millió font mennyit ér, soha nem láttam még ennyi pénzt, korábban"

-mondja a lány. 

"Soha nem ismertem senkit, akinek ennyi pénze lett volna, úgyhogy olyan dolgokra költöttem, amiket mindig is kiszerettem volna próbálni."

De nem volt minden olyan csodálatos, mint amilyennek elsőre tűnt. Dr. Phil azt mondta:

"Voltak zaklatók is, halálos fenyegetések, a bokrokban bujkáló emberek, akik mindent kommentáltak, amit csináltál, ami 17 évesen eléggé ránymja a bélyegét az életedre."

Jane így válaszolt:

"Bárcsak soha ne nyertem volna meg inkább a lottót, senkinek sem kívánnám."

Elmondta, hogy kora miatt "bátorították" arra, hogy a nyilvánosság elé álljon, miután bezsebelte a szörnyű jackpotot, és hogy ez egy olyan valószínűtlen történet volt.

Jane így mesélt Dr. Philnek:

"Egy másik országban végeztek el egy szépészeti beavatkozást, és amikor visszarepültem, szepszisben kötöttem ki. Szó szerint azt hittem, hogy meg fogok halni. Nem tudom, mi volt a bajom, és azt mondták nekem, hogy az érzéstelenítőre reagáltam ilyen rosszul".

Egy teljes hónapig tartott a felépülése a kórházban.

Jane azóta influencerré vált, és több mint 200 000 követővel büszkélkedhet az Instagramon és most már egy OnlyFans oldallal is rendelkezik.

De hiába telt el azóta 10 év, az emberek még mindig bántalmazzák őt online.

Dr. Philnek elmondta:

"Úgy tűnik, ezek az emberek azt hiszik, hogy többet tudnak az életemről nálam, és ez nehéz, mert amikor fiatalabb voltam, nyilván olvastam a kommenteket, és ezek hatással voltak rám. Ezek az emberek soha nem találkoztak velem, valószínűleg soha nem is láttak személyesen, mégis ítélkeztek."

A Sunday People-nek nyilatkozva 2017-ben Jane korábban beszélt a nagy győzelem további árnyoldalairól.

Elmondta, hogy nehezen talált magának partnert, és hiányolta, hogy egyszerű fapados nyaralásokra menjen -írja a Daily Star. 

Park hozzátette: 

"Azt hittem, tízszer jobb lesz, de tízszer rosszabb lett. Legtöbbször azt kívánom, bárcsak ne lenne pénzem. Azt mondogatom magamnak: "Sokkal könnyebb lenne az életem, ha nem nyertem volna. Az emberek rám néznek, és azt gondolják: 'Bárcsak nekem is ilyen lenne az életem, bárcsak nekem is ennyi pénzem lenne.  De nem veszik észre, hogy ez mekkora stresszel jár és sok rossz dologgal".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás