promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő kép került elő II. Erzsébetről a múltból, de Bud Spencer esküvői fotója miatt is fogsz dobni egy hátast.
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno II. Erzsébetről, valamint a magyarok kedvenc pofonosztójáról, Bud Spencerről is egy igazán különleges fotót húztunk elő a múltból nektek.

Visszamegyünk a múltba, hogy aztán még inkább visszamehessünk a múltba. Már sok rutinos olvasónk kitalálhatta, hogy ez az időkapszula rovatunk, ahol pontosan egy évet megyünk vissza az időben, hogy megnézzük, milyen cikkeket imádtatok akkor, na meg azt, hogy mi történt a világban ilyenkor.

Sok mindent változott ugyebár, és II. Erzsébet sajnos már nincsen közöttünk. A palota anno pontosan egy évvel ezelőtt azt közölte, hogy a királynő szűk családi körben ünnepelte a születésnapját. Anno II. Erzsébetet különleges fotókkal köszöntötték a korona hivatalos oldalain. Az egyik teljesen egyedülálló, mivel ezen a királynő még iszonyatosan fiatal volt, de a bájos mosolyával mindenkit elvarázsolt.

II. Erzsébetnek ez volt az utolsó születésnapja, mivel 2022. szeptember 8-án elhunyt.

Aznap a Promotions cikkei között előkerült még egy különleges fotó, amin a magyarok kedvenc pofonosztója, Bud Spencer szerepelt. A színész 1960-ban vette feleségül imádott szerelmét, Maria Amatót, akivel 56 évig éltek boldog házasságban.

Bud Spencer és a kedvese végig kitartottak egymás mellett, pedig voltak ám hullámvölgyeik néha nekik is, de ilyen hosszú idő után ez nem meglepő.

Vasvári Vivienről pont egy évvel ezelőtt előkerültek a pletykák, hogy szakított az akkori párjával, Bodnár Zsigmonddal. Azóta mondhatni sok víz lefolyt a Dunán, mivel eljegyezték egymást, ráadásul az esküvőn is túl vannak. Ha ez nem lenne elég, Vasvári Vivien terhes, és az első közös gyermeküket várják a szerelmével.

Akkor azonban nem voltak túl jóban, és Vasvári Vivien egy meglehetősen intim képet osztott meg a követőivel.

A Google is rengeteget változott, és akkoriban jelentették be, hogy végleg a lomtárba teszik az egyik népszerű applikációjukat.

Közben Magyarországon is frissítik a Google Mapset, így a Street View-t, vagyis az Utcaképet készítő autók bármikor feltűnhetnek. Ha látjátok a kocsit, akkor tessék neki integetni, vagy gyorsan elbújni.

Végül még jöjjön egy ügy tavalyról a bulvár világból. Brad Pitt és Angeline Jolie természetesen azóta sem kedvelte meg egymást jobban, de akkoriban volt egy igazán éles balhéjuk, ami miatt még az FBI is szóba került.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás