promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angeline Jolie-nak meggyűlt a baja az FBI-jal Brad Pitt miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő szerint nem tettek semmit Brad Pitt ellen.

Angelina Jolie beperelheti az FBI-t, hogy megtudja, miért tagadták meg az ügynökei, hogy intézkedjenek Brad Pitt ellen a legidősebb fiával, Maddoxszal folytatott magánrepülőgépes veszekedése miatt. Azok számára, akik nem lennének képben, 2016-ban a színész ellen vizsgálatot indítottak gyermekbántalmazás miatt, de az ügyet ejtették.

Állítólag a család repülése során Brad Pitt szóban és fizikailag bántalmazta Maddoxot. A színész részeg lehetett, és még Angelina Jolie-val is összetűzésbe keveredett. A legidősebb fiuk volt az, aki közbelépett.

Angelina Jolie most névtelenül indított pert az FBI ellen, miszerint a nyomozószerv megakadályozta, hogy hozzáférjen a nyomozás irataihoz, miután akkori férje bántalmazta őt és a gyerekeit.

A nő anonimitásának oka kiskorú gyermekei magánéletének védeleme. Eddig illik a leírás Angelina Jolie-ra. Ez azonban csak spekuláció, és lehet, hogy valaki más áll a per mögött.

Jolie még a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásakor találkozott Brad Pittel. A pár több évig járt, és gyerekeket neveltek. Végül a színésznő adta be a válókeresetet, azóta pedig zajlik köztük a jogi csatározás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás