promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt pereli Angelina Jolie-t – indul a háború!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie olyat tett, ami kivágta Brad Pittnél a biztosítékot, ezért nem hezitál perelni.

Brad Pitt berágott Angelina Jolie-ra és egy percig sem gondolkodott: kilőtte a rakétát volt feleségére, és pert indított. A felbőszülését egy igencsak kényes téma okozta, miszerint Angelina Jolie az ő tudta nélkül adta el közös francia borászatukat, ahol egyébként még anno 2014-ben összeházasodtak.

A két híres amerikai sztár 2008-ban vette meg a Chateau Miraval névre keresztelt birtokot. Hivatalosan körülbelül 60 százalék Brad Pittet illeti a vételárból, vagyis körülbelül 28,4 millió dollár. Egyes források szerint a birtok jelenlegi értéke 164 millió dollár.

Továbbá, érzelmileg az is megérinthette a férfit, hogy annak idején az életüket ott kötötték össze, ami most már úgy tűnik, hogy Angelinának mit sem jelent.

De hogyan jutottak el idáig? Hiszen pár éve még az egész világ ünnepelte a kapcsolatukat. Házasságukat egy közösen alkotott filmes feldolgozással is próbálták megmenteni, amelyben saját tapasztalataikat próbálták feldolgozni, de sikertelenül. Végül 2016-ban a válás mellett döntöttek.

Brad Pitt elmondása szerint ő sokkal többet tett a borászatért, mint Jolie, ezért is olyan fontos neki a birtok. A bírósági dokumentumok értelmében eladás esetén mindkettőjüket megillette volna a vétójog, vagyis Angelina nem adhatta volna el a területet a tudta nélkül.

Állítólag már a tavalyi év során megvált a részesedéstől, amit Yuri Sheflernek adott el, a Stoli Group vodkavállalat vezetőjének. Jolie ex-férje pontosabban azért perel, mert a nő eltitkolta az üzletben foglalt feltételeket. Most az a célja, hogy az Angelina Jolie és Shefler között létrejött megállapodást felbontsa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás