promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokolian formás a feneke Jennifer Anistonnak a farmernadrágban, ahogy ráközelít a kamera
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt az a videó, amit nagyon sokan nem láttak még, pedig Jennifer Aniston tündököl benne.

Jennifer Aniston a világ egyik legkedveltebb színésznője, aki az évtizedek alatt csuap vígjátékcsúcsprodukcióban vett részt, és minden ott kezdődött, hogy ő volt Rachel a Jóbarátok című sorozatban, amely Magyarországon még ma is elképesztően népszer, de persze a világon is brutális népszerűségnek örvend. A színésznő bájos mosolya, gyönyörű arca és kedvessége láttán nem is csoda, hogy ő az egyik legtökéletesebb szereplő, ha vígjátékokról van szó.

Az utóbbi időben elsősorban két filmje van nagyon az érdeklődés középpontjában, miközben az elmúlt két évben a lapok nagyon sokszor összehozták újra Brad Pitt-tel, hiszen mindenki szinte azt szeretné látni, hogy Hollywood egyik álompárja ismét egymásra találjon. Persze a színészek már többször is leszögezték, hogy nem fognak újra összejönni, de mindennek dacára nagyon jól megvannak együtt, imádják egymást, barátok, sőt, üzlettársak is, hiszen egy közös produkciós irodát is vezetnek.

Szóval Jennifer Aniston legújabban a Netflixen két filmben szárnyal, mindkettő a Gyagyás gyilkosság névre hallgat, hiszen a filmsorozat első és második részéről van szó. Amelyben a színésznő Adam Sandlerrel kezd nyomozásba.

Jennifer Anistonról azonban még manapság is láthatunk olyan videókat, amelyek nagyon kimaradtak a főáramból, lehet, hogy Magyarországon nem is adta őket a tévé. Ezek közül az egyik legszenzációsabb, minden porcikájában menő, csattanóval végződő, és mégis elképesztően szexi, amiben a fiatal színésznő egy reklámban tűnik fel. Egy Heineken reklámról van szó, amelyben egy férfi és egy nő találkozik, és miközben azt hinnénk, hogy hamarosan egy nagy randirahívás részesei lehetünk, valami egészen másról van szó.

És miközben mindez történik, Jennifer Aniston elképesztően formás fenekét is megnézhetjük farmernadrágban, és pesze a reklám nagyban épít erre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás