promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi a fürdőzők előtt kezdett el vetkőzni, Fresh Viki keblei pedig szinte kiesnek a bikinifelsőből – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi és a csodás Fresh Viki után jön egy dögös argentin gamer lány.

Opitz Barbi nem lassít, és igyekszik maga mögött hagyni a borzalmas pillanatokat. Ugyebár belekeveredett egy meztelen videós botrányba az exe miatt, és az új barátjával is voltak problémáik. A rajongók is azért szurkolnak, hogy most már csak pozitív dolgok legyenek a magyar énekesnő életében. Opitz Barbi régen vette elő a vadmacska énjét, de most egy medence mellett elkezdett vetkőzni. A haja persze tesz róla, hogy ne mutasson magából túl sokat. Mi azért előkutattuk nektek egy régi bikinis képét is.

Gyulai Viktóriát a rajongók továbbra is Fresh Viki néven ismerik. Az egykori énekesnőnek nem olyan rég született meg a kislánya, aki a Mici nevet kapta. Fresh Viki így már kétszeres anyuka, mivel már van egy öt éves kisfia. Most elővettük egy nagyon dögös villantását a múltból, amikor gyakorlatilag majdnem kiestek a gyönyörű keblei a szűk bikinifelsőből.

Végül érkezzen egy argentin gamer lány, akit mindenki csak iaaras2 néven ismer a világon. Instagramon is csaknem 2 és félmillión követik, de a TikTok csatornájára 7,8 millió ember kíváncsi a világon. Ő is tud ám nagyon forró képeket megosztani magáról.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Kelemen Anna és Szabó Zsófi után jön egy olasz modell, akinek minden porcikájától el fogsz olvadni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás