promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy gyilkos szellem jelent meg a népszerű tehetségkutatóban – igazi horror volt a stúdióban
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felkerült a TikTokra egy gyakorlatilag horror videó, amitől nem csak az America's Got Talent zsűrijét rázta ki a hideg.

A tengerentúlon egyszerűen nem lehet megunni az America's Got Talent műsorát. Ez nem is csoda, mivel állandóan hihetetlen képességű emberek tűnnek fel benne. Ha a többség nem valamilyen agyatlan hülyeséggel érkezik, akkor valóban óriási kiugrási lehetőséget nyújthat nekik a show. Lehet Magyarországon is fel lehetne támasztani a Csillag születiket egy újabb évaddal?

Most azonban maradjunk az America's Got Talent showjánál, ami tényleg nagy lehetőséget biztosított a The Sacred Riana nevezetű bűvésznek. Amikor megjelent a műsorban, gyakorlatilag megkezdődött az élő horror, a zsűrit pedig már az elejétől kezdve kirázta a hideg.

A TikTokra felkerült a bemutatkozása, ami igazán sokkolóra sikeredett. A Spice Girls egykori tagja, Mel B megpróbálta szóra bírni az illuzionistát, de az egyáltalán nem esett ki a szerepből. Az America's Got Talent zsűrijében már akkor megfagyott a vér, amikor körbejárta őket a lány, majd elővette a kellékeket a „szellemidézéshez”.

Előkerült egy újságcikk, ami arról ír, hogy 12 ember halt meg egy lángoló épületben. Az asztalon fotók voltak, és Riana megkérte a Spice Girls egykori énekesnőjét, hogy mutasson rá arra a személyre, hogy szerinte ki okozta a tüzet. Mel B választottja végül megjelent az újságcikkben.

Közben Simon Cowell mindenki ráhozta a szívbajt, mivel direkt megnyomta a piros gombot. A horrorisztikus bűvész végül egy fényképet is készített Mel B-ről, aki mögött megjelent a tüzet okozó férfi szelleme.

A videó tényleg olyan, mintha egy horrorfilmbe csöppennénk, pedig ez csak az America's Got Talent stúdiója. The Sacred Riana azóta már világhírű lett, és Instagramon is több mint félmillióan követik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás