promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatért a halálból, sokkoló dolgot látott a szellemvilágban az 55 éves férfi
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szellemvilágba jutott a férfi, aki már tudja, hogy van élet a halál után.

Vajon van élet a halál után? Ezt a kérdést bizonyára mindenki feltette már magának, de a választól sokan rettegnek, hiszen nem biztos, hogy az, amiben reménykednek. A legtöbben abban hisznek, hogy egy jobb helyre kerülünk, miután meghalunk, míg mások szerint egyszerűen csak elmúlunk, mintha sose léteztünk volna – a mennyország gondolata valószínűleg több embernek tetszik, mint a másik opció.

Van, aki biztosan tudja, hogy mi történik a halálunk után, mert egyszer már meghalt, de csodával határos módon sikerült visszatérnie az életbe. Az 55 éves Kevin Hill is ilyen, az élmény pedig teljesen megváltoztatta az életét.

A brit férfinek még 2021-ben nagyon elkezdet vizesedni a lába, majd amikor elment az orvoshoz, szinte rögtön kórházba küldték. Egy évig kezelték ott, 65 kilónyi vizet sikerült ledobnia, de muszáj volt megműteni a szívét. A műtét után elkapott egy súlyos betegséget, aminek következtében elkezdett vérezni a bőre, és egyik alkalommal annyi vért vesztett, hogy belehalt – de a történet itt nem ért véget.

Kevin Hill azt mondta, hogy nem látott fehér fényt, hanem a lelke egyből kijött a testéből, és a szellemvilágban találta magát. Mérhetetlen békét és nyugalmat érzett, teljesen tisztában volt vele, hogy meghalt. Látta a saját testét is, illetve azt is, ahogy a nővérek, orvosok berohannak hozzá, és próbálják megmenteni őt.

Végül sikerrel jártak a szakemberek, a férfi pedig a kórházi ágyában ébredt. A sokkoló élmény teljesen megváltoztatta az életét, más lett a gondolkodása, máshogy éli a napjait. Még mindig beteg, de már sokkal jobban van, és megnyugtatja őt, hogy már tudja, hogy mi vár rá a másik oldalon.

A tudósok amúgy választ adtak már a nagy kérdésre, hogy van-e élet a halál után:

Az biztos, hogy Kevin Hill már tudja a választ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás