promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Star Wars folytatások utált színésznője bőrtangában feszít a közösségi médiában - kamu vagy valóság?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly villantással van dolgunk a Csillagok háborúja színésznője akár ebben a bőrtangában is megalapíthatná az Új Jedi Rendet.

Az ígéretek szerint joggal hihettük azt, hogy most jó hosszú ideig pihenni fog a Star Wars franchise mozifilmeket követő korszaka. Azonban a napokban bejelentésre került, hogy pár év múlva érkezik a 10. rész a fősodratban. A Skywalker család látszólagos kihalását, illetve a Jedi Rend és a sithek bukását kihasználva Rey léphet elő a legnagyobb erőhasználóvá. Azonban a karaktert megszemélyesítő Daisy Ridley még pár évig pihenhet, lévén az előrejelzés szerint csupán 2027-ben folytatódik a saga, mégpedig a világos oldal felemelkedésének történetével. 

A 31 esztendős Ridley körülbelül tíz évvel ezelőtt csapott bele a Star Wars világába, amikor a Disney fejesei és J.J. Abrams rendező kiszemelték őt az új trilógia főszereplőjévé. A kedves arcú fiatal lányból mára már érett nő lett, és bár rengeteg filmben vállalt kisebb-nagyobb szerepet, egyelőre az igazi áttörés elmarad számára. Daisy többek között szerepelt Kenneth Branagh Poirot-feldolgozásában, a Gyilkosság az Orient Expresszen című moziban is, ám egyelőre elkerülik a nagyobb ajánlatok. Talán köszönhető ez szelid természetének, de lehet, hogy annak is, miszerint sokan egyáltalán nem tartják elég jó színésznőnek. 

A mára már férjes asszony Ridley (férje a szintén színész Tom Bateman) az elmúlt időben nagy változáson ment keresztül. Minden eddiginél rövidebbre vágatta a haját, és fesztilváról fesztiválra jár művészfilmjeit reklámozva. Talán ilyesfajta elfoglaltságainak is volt betudható, hogy nem számítottunk a bejelentésre, miszerint ő lesz az új Star Wars trilógia főszereplője hamarosan.

Ridley, mint említettük, roppant visszafogott személyiség, bár az elmúlt időszakban többször is vállalt felkéréseket divatfotózásokra. Azonban olyan mélyre sosem süllyedt, hogy bármit is megmutasson bájaiból. Nem úgy, mint a Twitteren fellelhető fake fényképen, amely szerint szívesen húz fel bőrtangás ruhakölteményt. Igaz, a valódi Star Wars rajongók szívesen vennék tőle az ilyen merészséget: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás