promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Reyt alakító Daisy Ridley kiakadt a Star Wars-rajongókra
Borítókép:  Disney Enterprises
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze nem kezdte el őket elküldeni melegebb éghajlatra, csak nem érti őket.

Rengeteg kritika érte a Star Wars: Skywalker korát, volt köztük jó, volt köztük nagyon lehúzó is, de a többség egyetértett abban, hogy ezt a szálat már nagyon békén kell hagyni, és valami más irányba elindulni. Teóriák és pletykák szerint inkább előre fogunk menni az időben, mint hátra, de a Disney előbb még kiheveri a járványt, és majd csak utána vágnak bele a Star Wars tervekbe. Így is a legtöbb bevételt hozó Marvel-filmjeik premierjét jelentősen el kellett csúsztatniuk a kialakult helyzet miatt.

Az új trilógia egyik fő karaktere, a Reyt alakító Daisy Ridley eléggé csöndben volt a Star Wars kapcsán, de a DragCast nevű műsorban megnyílt kicsit. Erre nem úgy kell gondolni, hogy az alkotókat, vagy a filmet kezdte volna el bántani, inkább csak nem érette hova tűnt az a rengeteg szeretet, amit a rajongóktól kaptak az elején.

„Ha úgy vesszük filmről filmre változott a nézők hozzáállása. Az egész csodálatos élmény volt, de az utolsó rész már neccesebb. Ezért nem is volt túl jó a januárom, amikor záporoztak a kritikák. Ehhez csatlakoztak a rajongók is, akiktől az elején csak szeretet kaptunk, de amikor kijött a Skywalker kora, ez hirtelen eltűnt”

– panaszkodott a színésznő a podcastben.

Ridley megnézte a kilencedik epizód home videós kiadásán debütált werkfilmet, a The Skywalker Legacyt is, amiből szerinte árad az odaadás, valamint a szeretet, de ez az embereket túlságosan nem érdekelte:

„Kicsit felkavaró, amikor olyan valaminek vagy a részese, ami tele van szeretettel, és a rajongók végül ennyire lehúzzák.”

A színésznő elővette azt a témát is, amit már rengeteg alkotó felhozott, vagyis hogy a közösségi média nagyon befolyásolja a filmnézőket. Bár a Skywalker kora végül átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, sok rajongó a negatív hozzászólások miatt inkább valóban távolmaradt a mozitól:

„Januárban nem tudtam úgy végiggörgetni a közösségi médiás hírfolyamomat, hogy ne jöjjön szembe valamilyen Star Wars-ös szalagcím. Eléggé kiakasztó volt látni ezt.”

Lehetett érezni ezen az interjún a csalódottságot, de a beszélgetés végén azért elmondta: nagyon büszke, hogy részese lehetett ennek az univerzumnak, és hálás mindenkinek.

Közben tényleg nem tudni, hogy mi lesz a Star Wars-franchise sorsa, jelenleg még az is kérdéses, hogy valóban 2022-es év végén érkezhet-e az új film.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás