promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs leleplezte kivel bújna ágyba Szabó Zsófi és Sáfrány Emese
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kárpáti Rebeka expasija kínos helyzetbe hozta Szabó Zsófiékat.

Többször írtunk már a Gyertek át! című szórakoztató műsorról, melyet Sebestyén Balázs vezet. A műsor felszabadult és szórakoztató jellegénél fogva több ismert embert is hozott már kínos helyzetbe és kínos titkokat is megtudhatott a néző róluk. Istenes Bencéről például kiderült egy adásban, hogy elég sok magyar hírességgel randizott már Csobot Adél előtt, és rangsorolnia is kellett őket, de nem Bencének, hanem Balázsnak.

A Gyertek át! című RTL-es műsor bár már az RTL netes platformján fut, és csak pénzért elérhető, de a korábbi évadokat még a tévében adták le, melyekben sok emlékezetes pillanat történt és rengeteg nevetés. A nagysikerű szórakoztató műsor eredetileg még Gyertek át szombat este! címen futott, és szombat esténként volt látható az RTL képernyőjén. Az első évad 2015-ben indult és a műsor vezetésére Sebestyén Balázst kérték fel. Számtalan híresség vett részt a játékos vetélkedőkben, és a műsorbeli kötetlen és felszabadult hangulat miatt sokan jobban meg is nyíltak a megszokottnál. A műsorban rendszeresen meghívott vendégek közt volt Fluor Tomi, Istenes Bence, Hajós András, Kovácsovics Fruzsina, Szabó Zsófi és Geszti Péter is.

Most egy olyan adásrészletre bukkantunk a neten már a 6. évadból, melyben Kárpáti Rebeka modell egykori szerelme, Frohner Fecó fodrász volt a műsor egyik vendége, és megkapta azt a kínos feladatot Sebestyén Balázstól az egyik játék során, hogy:

"Mondj három ismert nőt, akivel szívesen összejönnél."

Ő a műsorban szintén akkor vendégeskedő Szabó Zsófit, Sáfrány Emesét és Széphalmi Juliskát mondta válaszként, ami egy gyors és okos reakció volt a hirtelen kérdésre.

Az erről szóló videórészletet itt láthatod:

Szabó Zsófi egy kicsit sem jött zavarba a választól és eléggé látványosan nevetett Fecó válaszán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás