promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos titkok Istenes Bence háreméből: sztárcsajokat vitt ágyba egymás után
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence nagyon kellemetlen helyzetbe hozta Csobot Adélt.

A Gyertek át! című RTL-es műsor bár már az RTL netes platformján fut, a korábbi évadokat még a tévében adták le, melyben sok emlékezetes pillanat történt és rengeteg nevetés. A nagysikerű szórakoztató műsor eredetileg még Gyertek át szombat este! címen futott, és szombat esténként volt látható az RTL képernyőjén. Az első évad 2015-ben indult és a műsor vezetésére Sebestyén Balázst kérték fel. Számtalan híresség vett részt a játékos vetélkedőkben, és a műsorbeli kötetlen és felszabadult hangulat miatt sokan jobban meg is nyíltak a megszokottnál. A műsorban rendszeresen meghívott vendégek közt volt Fluor Tomi, Istenes Bence, Hajós András, Kovácsovics Fruzsina, Szabó Zsófi és Geszti Péter is. 

A 2016-os évadban például megtudhattuk azt is, hogy kikkel bújt ágyba Istenes Bence időbeli sorrendben, és Sebestyén Balázs furcsa frizuráit is megismerhettük. Azt a speciális adást Dombóvári István vezényelte le, mert Sebestyén Balázs is a show vendégeként volt jelen akkor. 

A Gyertek át! egy amerikai licenszen alapul, de a mostani részekre kissé megváltozott a műsor, nem csak a címe lerövidítésével, de a meghívott vendégek lecserélésével is, ugyanis az éppen aktuálian futó tévés hírességek, pl valóságshow arcok lettek a jellemző szereplők a későbbiekben a műsorban, és a nagyobb nevek egyre kevesebben tűntek fel. 

A fentebb említett Istenes Bence exeiről szóló kínos részletet itt nézheted meg. Az eset olyan kínos volt, melyen még a műsorbeli vendégek is elcsodálkoztak:

A játék neve Időgép volt és Sebestyén Balázsnak időbeli sorrendbe kellett rakni Bence exeit, Istenesnek pedig Balázs furcsa frizuráit kellett rangsorolni. A videóból kiderül, hogy Csobot Adél párja rengeteg barátnővel büszkélkedhetett a múltban és vannak a felsorolt hírességek közt olyan nők is, akik személye sokakat meglepett. Látni lehet a videóban, hogy még maga Istenes Bence is zavarba jött a helyzettől és volt, akit letagadott, hogy nem is volt köztük semmi. A népszerű műsorvezető exei közt szerepel Nádai Anikó, Iszak Eszter, Tóth Gabi, Kovácsovics Fruzsi ( aki jelen volt meghívott vendégként és olyan kínosnak élte meg a szitut, hogy levette a saját képét az állványról), egy volt villalakó (akiről sokan nem is tudtak), és mostani kedvese, Csobot Adél. 

A leleplezett sztárcsajok után pedig Bence nem győzőtt bocsánatot kérni Csobot Adéltól, aki a videóban nem szerepel, tehát reakcióját nem látni. 

Végül, Sebestyén Blázsnak sikerült helyes sorrendben felállítani a képeket, de a megdöbbent arcok sokat elárulnak Istenes Bence nőfaló múltjáról. 

Istenes Bence még rátett a helyzetre egy lapáttal és egy ponton tőszavakban elkezdte jellemezni exeit, amit talán nem kellett volna, és erre hamar rájöhetett ő is, mert utána egyből szabadkozott egy sort és mondta, hogy közben direkt nem mutatott egyik sztárcsaj képére sem. 

A kínos pár másodperces jelenet így zajlott:

"Borotvált, piercing és...."

-sorolta Bence híres exei alsóbbtáji jellemzőit, majd gyorsan elhallgatott és zavartan nevetett.

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás