promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányos: Tokár Tamás porig alázta Gelencsér Timit, 300 ezer ember előtt szapulta a szépségkirálynőt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL-nél felmondott Tokár Tamás páros lábbal állt bele Gelencsér Tímeába. Közben kiderült, miért hagyja ott a Fókuszt a műsorvezető.

Tokár Tamás 2018. április 28-án lett az RTL Fókusz és Fókusz Plusz című műsorainak új házigazdája. Az akkor 32 éves műsorvezető előtte a VIVA TV-nél és a Viasat3-nál gyűjtött szakmai tapasztalatot, amit aztán az RTL magazinműsoraiban kamatoztathatott.

Most viszont úgy döntött, benyújtja a felmondását. A Blikk megkeresésére az RTL Sajtóosztálya megerősítette, hogy Tamás távozik a műsorból, de azt nem árulták el, hogy pontosan mi áll a távozása hátterében.

„Öt év képernyős jelenlét után, saját elhatározásából távozik a Fókusz műsorvezetője, Tokár Tamás. A Fókusz új műsorvezetőjével kapcsolatban hamarosan további információkkal szolgálunk majd”

A hír nagyon sokakat meglepett, hiszen Tokár Tamás az RTL egyik legismertebb arca lett az elmúlt években, ráadásul egy főműsoridős magazinműsornak a vezetőjeként dolgozott, aminek a nézettsége is stabil. Tokár Tamás nem kívánt nyilatkozni arról, hogy mi áll a felmondása mögött, de a Blikk-nek sikerült beszélnie az RTL egyik munkatársával, aki elárulta, hogy személyes ellentétek állnak a váratlan döntés hátterében.

A csatorna alkalmazottja elmondása szerint bár a hír valóban hirtelen jött, maga a felmondás már egy ideje ért Tamásnál.

„Tamással nem jött ki mindenki a csapatban, egyes döntéshozókkal voltak komoly nézeteltérései, végül ezért döntött úgy, hogy a távozás a legmegfelelőbb lépés számára. Pedig a stábban előjogai voltak, kiemelt munkatársként kezelték. Ám az utóbbi időben a kollégái úgy érezték, visszaélt ezzel, emiatt megromlott a munkakapcsolat”

Az informátor szavaira az RTL nem reagált. Egy biztos, ha Tokár Tamás teljesen ott akarja hagyni az RTL-t, akkor jobb, ha nem a TV2-höz szerződik át, mert a végén még Gelencsér Tímea elkapja a grabancát azért a videóért, amiben lejáratta őt még évekkel ezelőtt. Az alábbi videóban a műsorvezető gyakorlatilag egy ostoba libaként tüntette fel az egykori exatlonistát, bár próbálta meggyőzni a közönségét arról, hogy semmiképp sem akarja megbántani Timit.

Ehhez képest sikerült porig aláznia azzal a videójával, amit közel 300 ezer ember látott már a közzététele óta.

„Vannak olyan szépségkirálynők, akiknek nem elég, hogy jól néznek ki, de még okosnak is szeretnének tűnni. De közben két hét Amerika után elfelejtenek magyarul, és közben olyan tanácsokat osztogatnak, hogy ha fogyni akarsz, akkor ne egyél két hétig”

- fogalmazott Tokár Tamás, de csak ezután jött a lényeg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás