promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó csúfosan megszentségtelenítette a húsvéti ünnepeket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Molnár Anikónak teljesen mást jelentett a locsolkodás a húsvét alatt.

Molnár Anikó neve ma már rengetegszer felmerül a bulvársajtóban, de azért előtte is celebként volt elkönyvelve. Rengeteg munkába belekóstolt, de aztán jött számára a Való Világ, aminek a második szériájában szerepelt. Mivel az RTL műsora hatalmas nézettséget generált már akkor is, így óriási kiugrási lehetőséget biztosított mindenkinek, aki feltűnt benne. Aki akarja, az ide kattintva tud is nosztalgiázni kicsit belőle.

Aztán a magyar híresség még nagyobb lehetőséget kapott a TV2-től, mivel Molnár Anikó lett a Nagy Ő, akinek rengeteg férfi versenyzett a szerelméért. A celeb így ötvenhez közel úgy döntött, hogy belekóstol az OnlyFans-be, szóval nem olyan rég elindította a szexoldalát.

Molnár Anikó nem fogja vissza magát, és borsos árat kér a pajzán tartalmakért, mivel 15 dollár nála az előfizetés, a tarifa pedig azóta sem változott. Persze sokan még mindig dögösnek tartják, így tudni lehetett, hogy meglesz a közönsége.

Molnár Anikó végül sokat köszönhet a hírverésnek, mivel a fiókja egy hónap után bekerült a világ legeredményesebb oldalai közé. Pedig ahogy ő is mondta, benne volt a pakliban, hogy meg fogja bánni az egészet, de ma meg már őrülten jól keres vele.

Azonban Molnár Anikó most sokak szerint egy kicsit elvetette a sulykot, és a kommentelők is erősen betámadták ezért. A Nagy Bulvárcsoport szúrta ki a képet, amin a híresség éppen a mennybe repül.  

„Locsolkodás, kicsit másképp”

- írta a képhez Molnár Anikó, aki így sokak szerint csúfosan megszentségtelenítette a húsvéti ünnepeket. A celeb egy kis ördögfejű, valamint vizes, vagy éppen nedves szmájlit tett oda a kiíráshoz.

Szóval azt már tudjuk, hogy a magyar sztárnál hogyan telt a húsvét, amit így nehéz félreérteni. A kommentelők nem fogták vissza magukat, és olyanokat írtak, amiket itt meg se tudunk jelentetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás