promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valami bűzlik PSG Ogli háza táján? Rengeteg kommentelő ráuszítaná a NAV-ot a TikTok-sztárra
Borítókép:  Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

PSG Ogli ismét a figyelem középpontjába került, és néhány kommentelő szerint a NAV-nak is körül kellene néznie nála.

PSG Ogli 7 rengeteg követővel rendelkezik a TikTok-on, de annyi biztos, hogy nem ebből telik neki arra a fényűző luxuséletre, amibe belevágott. Az Influenszer neve nem igazán pörgött mostanában a bulvármédiában, de mivel Hajdú Péter csinált vele egy interjút, így ismét reflektorfénybe került.

A Tények riportjában se jutottunk közelebb a TikTok-sztárhoz, tehát PSG Ogli még mindig nem köti senkinek sem az orrára, hogy miből van pénze, az meg végképp nem érdekli, hogy mit gondolnak róla az emberek.

Polgári nevén Papp Olivér titkolózása persze sok kommentelőt az őrületbe tud kergetni. A 22 éves botrányhős már nem akar többet keresni, de vajon miből duzzadt ekkorára a vagyona? Azon is nézett mindenki egyet, hogy PSG Ogli 14 millió forintos szettben érkezett meg Hajdú Péterhez a felvételre.

Az is éles vitákat indított el, hogy a 8 általánossal rendelkező TikTok-híresség egyszerűen hülyeségnek tartja az oktatást. Csupán nyolc általánossal rendelkezik, a gimnáziumot pedig sosem végezte el. Habár a szülei is roppant gazdagok, de ő állítása szerint 17 éves kora óta saját magát tartja el.

Az internetezők többségét természetesen ez akasztja ki, hogy mégis miből? Ennyire jól fizetnek a kamatok? Ingatlanjai vannak, amik becsukott szemmel is pénzt termelnek. Néhány hozzászóló már a NAV-ot is ráuszítaná a sztárra.

„Hol van ebben az országban ilyen esetekben az a nevű intézmény hogy >>>NAV<<<??? Ebben az országban nagyon sokan vannak olyan egyének akik nem dolgoztak még soha életükben csak seftelnek adózni nem adóznak, de ott vannak a luxus autók és a luxus ingatlanok a luxus életvitel és a kutya és persze a >>>NAV<<< sem kérdezi meg tőlük, hogy mégis miből éltek és miből telik nektek erre!”

- írta az egyik topkommentelő, aki szerint valami stikli lehet PSG Ogli 7 körül.

Persze rengetegen bevédték a TikTok-sztárt, és szerintük a többség csak az irigység miatt jön rögtön a NAV-val, és a hasonló hozzászólásokkal.

PSG Ogli a titkolózásával persze azt érte el, hogy még többen beszéljenek róla. A pénzét továbbra is szereti megmutatni, de azt nem akarja, hogy tudják, miből van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás