promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Méregdrága luxuskocsival jár Tóth Andi, az énekesnő büszkén mutatta meg az új álomautóját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi gyönyörű járgánnyal szeli mostantól az utakat.

Annak idején szinte naponta születtek cikkek Tóth Andi botrányairól és villantásairól, éppen ezért rengeteg támadást kapott az énekesnő, akit sokan el is ítéltek magukban a viselkedése miatt. Az utóbbi hónapokban, években viszont bebizonyította, hogy neki nem kellenek balhék ahhoz, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, hiszen óriási slágereket hozott a közönségnek, jelenleg pedig a Sztárban sztár zsűritagjaként bizonyít a TV2-n.

Persze a Tóth Andit érő támadások most sem szűntek meg, hiába posztol sokkal kevesebbet a gyönyörű híresség. Valószínűleg nagyon elfoglalt a rengeteg fellépéssel, zenéléssel, illetve a tévézéssel, és nincs is ideje a beszólásokkal foglalkozni – főleg úgy, hogy rengeteg pozitív dolog van az életében, hiszen nagyon boldog a pasijával, a VALMAR-ból ismert Marics Petivel, cuki kutyusa is lett, ráadásul a minap egy új kocsit is szerzett magának.

Tóth Andi büszkén jelentette be a közösségi oldalán, hogy leváltotta az előző autóját, és mostantól egy többmilliós, fekete Porsche Cayenne-nel szeli az utakat.

Egy igazán csodálatos verdát választott magának Tóth Andi, aki még viccelődött is azon, hogy 164 centis, mégis ilyen hatalmas kocsival jár. A kommentelők többsége gratulált neki, hiszen egy új jármű beszerzése mindig fontos mérföldkő az ember életében, de persze olyanok is akadtak, akik szokás szerint beszólogattak – most éppen azért, mert az énekesnő nem mosolygott a képen, amit kirakott magáról és az álomautóról.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi új kocsiját, ami a Mustang után biztos, hogy egészen új élmény lesz neki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás